696723097

Benicàssim trau a licitació els llocs vacants d’ombrel·les i hamaques i de massatges

17 Febrer 2022

La concessió s'autoritzarà per a la pròxima temporada i serà prorrogable a les temporades 2023-2024

Benicàssim, 17 de febrer de 2022

Benicàssim prepara la seua temporada mitjana i alta i, amb l'objectiu posat en què el litoral compte amb tots els serveis possibles, l'Ajuntament ha tret a licitació els llocs vacants d'ombrel·les i hamaques i de massatges. Com ha explicat la regidora de Platges, Elena Llobell, “vistes les necessitats que s'han observat pel fet que diversos llocs no van ser adjudicats la passada temporada, sumat a l'interés per part de possibles adjudicataris, des del consistori s'ha treballat per a tornar a traure a licitació els espais que van quedar vacants, donant la possibilitat amb això de continuar sumant serveis i descentralitzar l'oferta en tot el nostre litoral”.

Els llocs d'ombrel·les i hamaques vacants sumen huit, localitzant-se cinc a la platja Heliòpolis, un a la platja Els Terrers, un altre en Torre de Sant Vicent i un últim a la platja Almadrava. El cànon de licitació per als llocs la superfície màxima dels quals és de 600 m² està entre els 2.500 i els 5.000 euros, mentre que per als llocs la superfície dels quals pot aconseguir els 1.000 m², el cànon ronda els 4.000 i 8.000 euros.

Quant als llocs de massatges, sumen un total de set, estant tres d'ells situats a la platja Heliòpolis, dues a la platja Torre de Sant Vicent, un en Almadrava i l'últim en el Voramar. El cànon de licitació ronda els 300 i els 1.000 euros.

El termini per a presentar sol·licitud per a optar a aquests serveis de temporada és de deu dies naturals des de la publicació de l'anunci en el Butlletí Oficial de la Província.

Com ha afegit Elena Llobell, “l'autorització es concedirà per a la present temporada i, igual que la resta de llocs de serveis turístics, serà prorrogable a les temporades 2023-2024”.

Recordar que durant la passada temporada, Benicàssim va augmentar l'oferta de serveis en el litoral que va incloure set quioscos-bars, coneguts com a “xiringuitos”, tres d'ells nous a la platja Heliòpolis. Llocs de lloguer d'embarcacions, de base nàutica, així com un quiosc-premsa i llocs de gelats són uns altres dels serveis que, juntament amb els llocs d'ombrel·les i hamaques i de massatges adjudicats en el 2021, continuaran durant la pròxima temporada i sumarien al voltant de 40 serveis.

Galeria de fotos