696723097

Benicàssim, Terra de Festivals.

Arriba l’estiu, els dies tenen més hores de sol. Qualsevol dia de l’any és un moment perfecte per a per a gaudir d’un bon festival de música a Benicàssim.

No importa quin gènere o estil de música t’agrade, t’assegurem que ací trobaràs diversió, riures i molts bons records.
Des del famós Festival Internacional Benicàssim (FIB) que inunda els nostres carrers de música, fins als ritmes més assossegats del Festival de Blues o els ritmes tropicals del festival de reggae per excel·lència, el Rototom Sunsplash.
Durant el mes de juliol podràs viure una experiència renovadora al Parc Natural del Desert de les Palmes amb el Cicle de Música Sacra.

Per als amants del cinema, com diu Hitchock («El cinema no és un tros de vida, sinó un tros de pastís»), també tenim un tros de pastís. Al juny se celebra un festival únic en la seua espècie que uneix cinema i música en directe, el QueerFest.

Els seguidors de les arts escèniques tampoc poden perdre’s el Festival de Teatre amb Bon Humor, amb companyies tant nacionals com internacionals, i el Festival de Teatre Reclam, que suposa una encertada aposta pels nous llenguatges de les arts escèniques.

Mostrant: Tot