Turisme actiu Turisme actiu Turisme actiu Turisme actiu

Benicàssim,el teu paradís 365 dies de l’any

El bon temps i la costa mediterrània van de la mà a Benicàssim. Cicloturisme, running, travessies en caiac i paddle surf, muntanyisme són algunes de les variades i àmplies propostes que et proposem durant tot l’any.
Gaudeix de la natura, muntanya o mar.

Préstec i lloguer de bicicletes

Punt on es poden recollir les bicicletes són:

  • Pavelló d’Esports
  • C/ Torre de Sant Vicent s/n

Horari: Dilluns a Dissabte de 9 a 14 i de 16 a 21 h . Diumenges de 9 a 14 h.

Telf.: 964302662

Normativa

Tindre compliments 18 anys.

Depositar una fiança de 50 € per bicicleta, que serà retornada quan es retorne la bicicleta en perfecte estat, igual que el casc, l’antirobatori i les llums.

Emplenar i signar una instància petició de préstec. Documentació sol·licitada: DNI – carnet conduir – passaport , telèfon de contacte.

Només es podrà llogar 1 bicicleta per persona i com a màxim 7 dies (1 lloguer per persona al mes), per a 1 dia de lloguer s’ha de retornar abans de la finalització de l’horari de tancament.

L’ús del casc és obligatori segons la normativa de trànsit, l’ajuntament no es fa responsable de les lesions o accidents produïts durant l’ús de les bicicletes

Les bicicletes i el material de préstec són entregats en perfecte estat. les bicicletes estan equipades amb antirobatori “use-ho”. Vosté és responsable de la bicicleta i els accessoris quan es deterioren o siguen robats, es compromet a retornar-los en les mateixes condicions i a acatar la present normativa.

En cas de retard en la devolució – 1 mes per cada dia de retard sense poder tindre una bicicleta de préstec.

En cas robe o desperfectes en la bicicleta produïts per l’ús negligent d’aquesta , robatori o desperfectes del casc, robatori o desperfectes en l’antirobatori, robatori o desperfectes de les llums davantera i posterior – no es retornarà la fiança de 50 € , i no podrà tornar a sol·licitar el préstec de bicicletes.

UJI BIKE

Direcció: Avda. Castellón, 58. Benicàssim
Telèfon: 663 221 206
Venda, lloguer i manteniment de bicicletes i patins.
beniujibike@gmail.com

ENERGY BIKE

Direcció: C/ Albéniz, 21. Benicàssim
Telèfon: 964 392 506 – 689 037 316
energybiketour@gmail.com

Instal·lacions esportives

 C/ Torre Sant Vicent, 41

Més info

Av. Ferrandis Salvador, 49

Més info

Running Premium Benicàssim

Running Premium Benicàssim són paquets d’experiències per a corredors que es diferencien per oferir caps de setmana en els quals entrenar amb 3 olímpics i un equip de professionals esportiu-sanitaris d’alt nivell. Aquestes experiències permeten al corredor participant millorar la seua tècnica, metes i marques al mateix temps que gaudeix i descobreix tots els al·licients turístics de Benicàssim: el seu clima, els seus enclavaments naturals (muntanya i platges), la seua gastronomia, així com els seus serveis afegits.

L’experiència Running Premium està pensada per a corredors individuals, parella de corredors o corredor més acompanyant no corredor, al qual se li ofereix un programa d’oci alternatiu apart. Es tracta de paquets que converteixen un cap de setmana de training en una experiència memorable dins del món del running i a peus del Mediterrani.

Cada paquet consta d’un programa de cap de setmana per a un màxim de 20 corredors. El programa ofereix un tracte personalitzat i exclusiu així com els millors serveis premium en restauració i allotjament de Benicàssim.

Els participants estaran acompanyats per: Andrés Vera, finalista Olímpic en 1.500m a Los Angeles´84; José Antonio Redolat, Olímpic i Campió d’Europa en 1.500m; Jesús España, Olímpic i Campió d’Europa en 5.000m. Als 3 Olímpics que protagonitzen els paquets de Running Premium Benicàssim se’ls suma un equip de coaches format per Dori Iniesta, ex atleta i entrenadora; Pilar Esquer, nutricionista i especialista en hàbits saludables; i José María Notario, fisioterapeuta i maratonià que ajudaran els participants a aconseguir les seues metes.

La contractació de Running Premium es realitza en línia a través de la web: www.runningpremium.com

Contacte:

averallorens@gmail.com

Andrés Vera

Patricia Artero

Running Premium Corporate

Running Premium està pensat també per a empreses. Oferim la possibilitat de crear grups personalitzats per a empreses i institucions amb finalitats corporatius en els quals el running i el coneixement dels recursos turístics de Benicàssim siguen el motor motivacional i de desenvolupament personal dels treballadors o directius participants.

Contacte: averallorens@gmail.com

Andrés Vera

Rutes i Senderisme

Itinerantur

Rutes Guiades - La Sária

Ruta de les Vil·les

Ruta cicloturística

Senderisme en el desert

Via verde