“So Lovely” Pop Up Market – Benicàssim

La millor gastronomia i la màgia de la música en directe, tot això acompanyat d'una agenda completa d'activitats en un ambient únic.
Sota lovely apel·la al romanticisme, als ambients diversos, diferents, on l'experiència d'oci i compra siga única. Sota lovely aprofundeix en l'experiència del shopping creant un espai on la música cobra un paper important i la gastronomia és àmplia i variada.
Dissenyadors, artistes, botigues en línia i xicotets comerços troben en Sota Lovely un aparador perfecte per a mostrar el seu producte a nous consumidors. El públic objectiu de Sota Lovely són persones interessades en l'oci, la moda, l'art, la música i les noves tendències.
D'aquesta manera, l'assistent gaudeix d'una experiència global que integra música, oci i shopping en un ampli horari i en un entorn ideal.

Sota *Lovely presenta “Safari *Drive”. Una nova edició del *market més emblemàtic de l'estiu i que en aquesta ocasió tindrà lloc a Benicàssim del 22 al 31 de juliol. Durant els 10 dies de l'esdeveniment, més de 100 marques de tot el territori nacional es trobaran en els Cellers *Carmelitano de Benicàssim on tindrà lloc aquesta nova edició de Sota *Lovely. Un espai en el qual convergeixen, s'impulsa i es dona visibilitat a joves emprenedors, nous talents, artesans i marques ja consolidades que aposten per Benicàssim com a escenari a l'hora de donar a conéixer el seu treball.
Enguany l'organització torna a realitzar dos torns de 5 dies per als expositors. El primer torn serà del 22 al 26 de juliol i el segon torn del 27 al 31 de juliol. No obstant això, algunes de les marques assistents seran presents en els dos torns i romandran en l'esdeveniment durant els deu dies. Sota *Lovely porta celebrant-se entre Castelló i Benicàssim des de l'any 2013.
Tant en la seua edició d'estiu com en la d'hivern l'esdeveniment reuneix assistents de totes les edats.

Sota *Lovely Safari *Drive obrirà les seues portes divendres que ve 22 de juliol a les *18h en horari ininterromput durant els deu dies de *18h a *00h. Cost de l'entrada 2€ i abonament dels 10 dies 10€

Troba més informació en la pàgina web:  http://solovelypopup.com