696723097

La Belle Époque de Benicàssim tanca hui les seues portes amb xifres rècord de visitants

10 Setembre 2023

  • Benicàssim s'ompli de música, esport, història i motociclisme en el seu cap de setmana prefestes La Belle Époque en el passeig de les Viles, Benicàssim POP als carrers del nucli urbà, la concentració de motos Big Twin recorrent la població i la final del  Open de Tennis Ciutat de Benicàssim
Benicàssim, 10 de setembre de 2023
  • Fins hui a les 21 hores, que serà la clausura de la Belle Époque 2023, es pot gaudir de la recreació modernista en el passeig de les Viles de Benicàssim que la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Benicàssim, com a organitzadors de l'esdeveniment, ja valoren amb xifres de visitants de rècord. Des de les 17 hores es podrà visitar l'exposició del concurs de pintura ràpida i fotogràfica de la verema a Benicàssim en Vila Elisa, la carpa expositiva de Cellers Carmelitano enfront de Vila Ana, activitats per a xiquets enfront de Vila Amparo, espectacles itinerants enfront de Vila Ana i Vila Elisa. Sobre les 19,00 hores serà el moment de la recreació de la festa de la verema, seguidament, un nou espectacle itinerant pel passeig de les Viles entre Vila Ana i Vila Elisa.
 
  • Aquest cap de setmana previ a les festes de Sant Tomàs ha estat d'allò més concorregut a Benicàssim, al Festival Benicàssim Pop que ha omplit de música amateur en directe els carrers del nucli urbà, la concentració Big Twin de motos que ha passat per la ciutat i el Open de Tennis Ciutat de Benicàssim, se li ha sumat l'agenda de la setmana passada que per les pluges va haver de ser posposat, així doncs, la Belle Époque ha omplit el passeig de les Viles de l'ambient Modernista i ha completat un cap de setmana a Benicàssim per a tots els públics.
 
  • Per part seua, el nucli urbà es va omplir el dissabte de música amateur de la mà de Benicàssim POP en el qual la periodista musical Virginia Díaz va triar entre els 32 artistes i bandes vinculades amb Benicàssim presentats, quatre que van actuar en directe. Els grups Groenlàndia, Valent Bosc, Capità Ludd i Juny Mackenzie van ser els finalistes per a omplir els carrers del nucli urbà de música en directe que van acabar amb el concert del grup *Auxili en el Teatre Municipal Francisco Tárrega.
 
  • A més, en aquest frenètic cap de setmana, la concentració de motos  Harley  Davidson Big  Twin ha recorregut els carrers de Benicàssim en la seua 38 edició. Un de les trobades d'aquesta mena de motocicletes més coneguts d'Europa ha comptat amb una previsió de prop de 2.000 motos segons l'organització, que a més van poder gaudir ahir d'un concert del grup VUDU en el Belumar de Benicàssim.
FOTOGRAFIA: Pepe Lorite

Galeria de fotos