Benicàssim commemora el 9 d’octubre

09 Octubre 2021

La plaça del País Valencià ha acollit el tradicional acte per a festejar el Dia de la Comunitat

La plaça País Valencià de Benicàssim ha sigut aquest migdia el lloc de trobada de desenes de veïns de Benicàssim per a celebrar el dia de la Comunitat. L'acte festiu ha començat amb una cercavila pels principals carrers del municipi a càrrec de la colla de dolçainers i tabaleters, els Gegants i Cabuts i la Unió Musical Santa Cecilia, a més de les reines de les festes Carla Soriano i María Eixau, les dames Andrea Martí, Alicia Pallarés i Emma Badenes, i autoritats municipals encapçalades per l'alcaldessa, Susana Marqués.

Les reines de les festes han sigut les encarregades de realitzar la tradicional ofrena al rei Jaume I i l'acte també ha comptat amb balls tradicionals i la interpretació de l'himne de València i el d'Espanya a càrrec de la Unió Musical Santa Cecilia.

Així mateix, amb motiu de la celebració del 9 d'octubre, la programació prevista també contempla cinema en valencià amb la projecció de Space Jam: Noves llegendes en el Teatre Municipal els dies 15, 16 i 17 a les 18.30 hores.

Benicàssim, 9 d’octubre de 2021

Galeria de fotos