696723097

Teatre

VUDÚ TEATRO presenta ORÁCULO FM

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

3€

Fitxa artística: Idea original: Nelo Sebastián; Interpretació: Nelo Sebastián; Direcció i dramatúrgia: Eric de Sarria i Nelo Sebastián

Duració: 60 min.

Idioma: Castellà

Públic adult

Data02-08-202402-08-2024
Horari20:0023:00

Adquireix les teues entrades als següents enllaços:
Divendres 02 d’agost de 2024 - 20:00 h
Divendres 02 d’agost de 2024 - 23:00 h

Públic adult
Aforament limitat
Companyia: La companyia Vudú Teatro naix en 2010. Sorgeix com una plataforma multidisciplinària on abocar projectes de teatre, titelles, literatura i música.
La companyia posa l'accent principalment en la pedagogia i promoció titellaire i ofereix una àmplia gamma de tallers per a adults i xiquets de manera puntual i regular.
En la seua trajectòria ha estrenat espectacles de petit i mitjà format que solen tindre com a denominador comú el teatre visual i de gest, la poesia, el món dels titelles (en el sentit més ampli), la música i el teatre d'ombres.
Els espectacles i tallers de la companyia han viatjat per innombrables festivals d'Espanya, Europa i Llatinoamèrica.
La seua última producció, Oráculo FM, és una coproducció amb la companyia francesa Mots de Tête i està codirigida amb Eric de Sarria. Es va estrenar en l'Studio Philippe Genty, a París, en febrer de 2024.

Argument: Et convidem a una demostració magistral. L'oportunitat de “resintonitzar” les teues energies! El gran Apollonius és un expert en comunicació —o almenys això sembla— que, a través de les ràdios, és capaç de submergir-nos en un captivador paisatge ple de senyals, freqüències i antenes. En el seu intent per facilitar la connexió entre els assistents, acabarà perdent el control i obrirà la porta d'una odissea metafísica per a comprendre la importància de la comunicació amb nosaltres mateixos i amb la societat.
Si bé els mitjans tecnològics actuals ens permeten comunicar-nos a llarga distància, el contacte humà, pell amb pell, sempre serà fonamental per al nostre desenvolupament. Eixe és el verdader missatge que ens du Apollonius. El fals guru, el verdader canal, un oracle necessari per a aquests temps d'inflexió.

Altres esdeveniments que et podrien interessar