696723097

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

Cultura, Oci

Plaça de la Constitució s/n

964 30 31 69 (en horario de espectáculos), 964 30 09 62 (resto de horario)

teatroadmin@benicssim.org

Capacitat per a 380 persones.
Venda anticipada d'entrades: http://benicassimcultura.es/cultura/

Esdeveniments culturals per a tota la família

Festival de Teatre amb Bon Humor

Aquest festival té lloc durant el període estival. Un festival que no has de perdre't amb actuacions divertides i inoblidables.
Festival de Teatre i Biblioteca de la Mar
Aquest festival té lloc durant el període estival.
Destinat a públic familiar perquè els més xiquets també puguen xalar.

Mostra de Teatre Reclam

La Mostra de Teatre Reclam és un programa de difusió de les arts escèniques que fomenta, en els diferents campus universitaris, la diversitat teatral i aposta pels llenguatges de la dramatúrgia contemporània compromesos amb la qualitat i la innovació.

Un programa en el qual participen, a més de la població de Benicàssim, Almassora, Benicarló, Betxí, Borriana, Castelló de la Plana, Altura, la Vall d'Uixó, Morella, Navaixes, Onda, Vilafranca, Vila-real i Vinaròs.

Altres Músiques

Un viatge per diverses cultures i nacions a través de la música. Reconeguts cantants i instrumentistes de sons i arrels ètniques es donen cita en el Teatre Municipal Francesc Tàrrega de Benicàssim per a fer-nos gaudir de ritmes i melodies inspirats als seus països d'origen. Sons que,
des de les seues diferències, ens acosten a altres maneres d'entendre la vida i contribueixen a l'entesa entre els diferents pobles.