696723097

Teatre

BULLANGA COMPAÑÍA TEATRAL presenta LA NIÑA QUE QUERÍA LLEGAR A LA PAZ

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

3€

Fitxa artística: Autoria i direcció: Adrián Novella; Ajudant de direcció: Vicent Pastor; Intèrprets: Lia Herbor, Joan Isern i Ariana Higón; Composició i producció musical: Javier Abreu; Assessoria de moviment i coreografia: Alejandra García; Construcció i assessoria de marioneta: Nelo Sebastián

Duració: 50 min.

Idioma: Castellà

+ 8 anys i públic familiar

Data01-08-2024
Horari20:00

Adquireix les teues entrades als següents enllaços:
Dijous 01 d’agost de 2024 - 20:00 h

Companyia: Textos propis, llibertat creativa per als actors i potenciació de la relació amb l'espectador són els tres eixos que guien la carrera de Bullanga Cia. Teatral. L'inconformisme podria el quart.
Les seues obres inclouen Juego de niñas (Premi Max del públic 2018), El pacto (2018, candidata als Premis Max per millor text i millor espectacle revelació) i El niño que quería una falda escocesa (2022, Premi de Teatre Infantil Escalante).
Argument: Els focs artificials omplin de llum el cel. Per a la xiqueta protagonista és un espectacle, però els adults els veuen amb uns altres ulls, plens de por. Per això, el pare animarà la xiqueta a fugir i veure els coets des de més lluny, fins que aplegue a un lloc anomenat La Paz. Una bella al·legoria sobre la guerra vista des de la mirada infantil.

Altres esdeveniments que et podrien interessar