Benicàssim celebra una jornada completa de salut i benestar

18 Juny 2022

Benicàssim Inspira’ ha inclòs classes de ioga, mindfulness, cuina saludable i una xarra-col·loqui sobre benestar emocional

Benicàssim, 18 de juny de 2022

Benicàssim ha tornat a sumar salut i benestar en una nova edició de ‘Benicàssim Inspira’. La iniciativa organitzada per l'Ajuntament de Benicàssim a través de la Regidoria de Turisme, s'inclou dins del projecte de Benicàssim com a Destinació Turística Saludable; una completa jornada en la qual la salut, el benestar i el relax han sigut hui les seues màximes.

La platja Voramar, el palauet municipal Vila Elisa i l'amfiteatre Pepe Falomir són els enclavaments que han acollit les activitats obertes al públic general i gratuïtes. El programa ha començat a les 9.00 hores a la platja Voramar amb un taller de mindfulness corporal arran de mar a càrrec de Bibiana Badenes i l'equip Kinesis, consistent a utilitzar la consciència per a escanejar el cos de manera conscient a la recerca de noves sensacions i així regular el sistema nerviós. A partir de les 10.00 hores i en el mateix emplaçament s'ha desenvolupat l'activitat “Moviment conscient. Ioga per a totes les edats” per Silvia Guillamón i l'equip Kinesis. En aquesta sessió s'han combinat moviments lents amb meditació i tècniques de respiració.

Seguidament, l'Hotel Voramar ha sigut l'espai per a la celebració del taller “Cuina saludable, sostenible i no avorrida. Cuinant amb els 5 sentits”. L'activitat ha estat impartida per la xef, docent i assessora gastronòmica Vanesa Bustos, l'interés de la qual se centra en crear una cuina saludable, on els productes locals siguen els principals ingredients, respecte pel producte i la creativitat.

Ja a la vesprada, de 18.00 a 19.30 hores, l'activitat s'ha desplaçat a Vila Elisa amb la xarrada-col·loqui sobre benestar emocional amb el títol “Com mantindre encesa la nostra llum interior malgrat les apagades externes”?, presentada per l'escriptora, presentadora i comunicadora, Marisol Galdón. A les 20.00 hores en l'amfiteatre Pepe Falomir, Helena Barquilla, amb l'activitat “Moviment conscient a la platja 5 ritmes”, ha oferit als assistents la possibilitat d'alliberar tensions, explorar emocions i meditar en moviment.