696723097

Benicàssim encara la recta final de festes amb activitats infantils, música i cultura

21 Gener 2022

El tancament infantil taurí, l'última activitat de la Nit de l’Art i un tribut a Queen centren la jornada festiva del divendres

Benicàssim, 21 de gener de 2022

Benicàssim encara la recta final de les festes en honor a Sant Antoni Abad i Santa Àgueda amb activitats infantils, música i cultura. La jornada festiva del divendres ha començat amb el tancament infantil taurí en el qual els menors han pogut gaudir de diferents activitats en plaça de bous portàtil; l'activitat ha comptat amb l'assistència de les reines de les festes, Carla Soriano i María Eixau, i les dames Andrea Martí, Emma Badenes i Alicia Pallarés.

La programació festiva continuarà aquesta vesprada amb la clausura de la setmana cultural Nit de l’Art de Benicàssim de la mà de “Ciudad Feliz”, un taller creatiu per a totes les edats en la qual els assistents podran participar en l'activitat de construir la seua ciutat ideal i sostenible, rica en valors integrals, amb casetes de fusta d'11 cm d'alt i 6 cm d'ample. L'activitat es desenvoluparà en la plaça de Les Corts Valencianes a partir de les 18.00 hores i també hi haurà com a mostra una ciutat de mil casetes de fusta.

La jornada de hui conclourà en la carpa de festes amb el tribut a la mítica banda britànica Queen a partir de les 23.00 hores.

Quant al programa d'activitats festives per a demà dissabte, la jornada començarà amb la desfilada infantil de disfresses que partirà des de la plaça dels Dolors a les 11.00 hores i transcorrerà pel carrer Sant Tomàs, Pont de Ferro i finalitzarà en la carpa de festes i a l'entorn de la mateixa hi haurà activitats per als xiquets i xiquetes.

L'activitat en la plaça portàtil de bous tornarà demà a les 13.00 hores amb el tancament i prova de vaques de la ramaderia de Javier D. Tárrega “El Gallo”. Els mateixos caps de bestiar tornaran a la vesprada en el festeig taurí i a les 22.00 hores hi haurà bou embolat de la ramaderia Iván Miró “Bous de la Ribera”.

Els balls populars seran presents a la vesprada amb l'actuació de l’Agrupació Folklòrica El Cremaller, a les 18.00 hores en el Teatre Municipal Francesc Tárrega, mentre que la platja Heliòpolis acollirà el concurs de pesca obert de les festes patronals organitzat pel Club de Pesca Esportiva Costa de Benicàssim.

La música serà l'encarregada de tancar la jornada de demà amb l'actuació de l'Orquestra Kripton en la carpa de festes.

Galeria de fotos