Benicàssim ‘encén’ el Nadal

03 Desembre 2021

L'encesa de l'enllumenat nadalenc marca l'inici de la programació

Benicàssim, 3 de desembre de 2021

Benicàssim es prepara per a viure el Nadal amb un complet programa d'activitats que conjuminarà tradició, diversió i il·lusió. “Estem acabant de perfilar tota una sèrie d'activitats perquè la màgia del Nadal arribe a tots els racons de Benicàssim i, un any més, la seguretat compartirà protagonisme amb la il·lusió”, ha indicat l'alcaldessa, Susana Marqués. En aquest sentit, des de les diferents àrees implicades en la programació especial per Nadal, com a Festes, Cultura i Joventut, s'han confeccionat activitats “pensades sobretot per als xiquets i xiquetes que són els grans protagonistes d'aquests dies, però també per al gaudi dels joves i majors amb jocs, música, ball i cinema”, ha continuat l'alcaldessa.

La programació comença aquesta vesprada amb l'encesa de l'enllumenat nadalenc als carrers del municipi com el parc Europa, la plaça dels Dolores, carrer Bisbe Serra o Sant Tomàs. Després d'això, el municipi acollirà fins al 5 de gener un conjunt d'activitats “perquè sobretot els xiquets, xiquetes i joves gaudisquen d'aquests últims dies del 2021 i fins a l'arribada dels Reis Mags”, ha comentat el regidor de Festes, Arturo Martí.

En el pla infantil, la visita del Pare Noel el dia 23, la del carter real el 3 de gener o les diferents vesprades de jocs i activitats formen part de la programació “que es desenvoluparà en diferents punts del municipi com a plaça Constitució, parc Europa o plaça de les Corts Valencianes”, ha continuat Arturo Martí.

Els joves també podran gaudir del programa preparat en el Casal Jove i en el qual s'inclou taller de cuina, de ball i fins a una festa de la infància “perquè els menors a partir de 8 anys tinguen l'oportunitat de conéixer aquest espai dedicat als joves dels nostres municipis”, ha comentat la regidora de Joventut, Vanessa Batalla.

Quant al comerç, la campanya compta amb el tradicional Pot de Nadal impulsat per l'Associació de Comerços i Serveis Professionals de Benicàssim (Acoserbe) i, d'altra banda, la tradició no deixarà de ser present i en aqueix sentit, el dia 10 s'obrirà el pesebre municipal i el diumenge 12 se celebrarà el mercat nadalenc organitzat pel Grup Viure i que enguany aconsegueix la seua XXXI edició. Com és habitual, el mercat ambulant se celebrarà al carrer Sant Tomàs i, adaptant el seu format a les normes que decreten les autoritats sanitàries, continuarà mantenint tota l'essència solidària que li caracteritza. Els diners recaptats en la jornada solidària es destinarà a The Kafunjo Communitary Project per a contribuir a la construcció d'una escola de secundària en Kafunjo, Uganda.

El programa complet d'activitats es podrà consultar en els pròxims dies en la web municipal www.benicassim.es i a través dels perfils oficials de les xarxes socials del consistori.

Galeria de fotos