Benicàssim homenatja deu matrimonis que celebren les seues Noces d’Or

28 Novembre 2021

El municipi recupera la celebració i reuneix els casats en 1970 i 1971

Benicàssim, 28 de novembre de 2021

Benicàssim ha recuperat l'entranyable homenatge als matrimonis de la localitat que celebren les seues Noces d'Or. “Després d'un any de parèntesi, reprenem una celebració molt entranyable com és la de compartir una jornada amb les parelles que renoven els seus vots després de 50 anys de matrimoni; tots ells tot un exemple de convivència, respecte i fortalesa i mereixen la nostra admiració”, ha comentat l'alcaldessa, Susana Marqués.

La celebració ha reunit els casats en 1970 i en 1971 i ha consistit en una missa a l'Església Sant Tomàs de Villanueva i un posterior sopar on han compartit taula amb membres de la corporació municipal. Com ha explicat la regidora de Gent Gran, Rosa M.ª Gil, “tots els homenatjats gaudiran a més d'un cap de setmana de convivència amb activitats lúdiques i culturals”.

Els matrimonis que es van casar en 1970 i que han assistit a la celebració són: José Manuel Milian Giner i Consuelo Lavado Durán; Vicente Ribes Vidal i Amparo Casanova Capdevila; Valeriano García Avilés i Dolores Clares Carmona; i Antonio Piqueres Casañ y Vicenta Torres Expósito. LLes parelles que compleixen 50 anys de casats aquest 2021 són: Alejandro García Guinot i M.ª Carmen Ferrer Carrión; José Gauchía Casañ i M.ª Carmen Gómez Molinos; José Mateu Escuder i M.ª Dolores Navarrete Burción; Juan Arnau Albalate i Dolores Lucía Bono Royo; Conrado Torres Salvador i Josefa Salvador Segarra; i Francisco Ramón Tárrega i Lidón Gual Vidal.

Galeria de fotos