Benicàssim intensifica els treballs de condicionament de les seues platges per a l’inici de la nova temporada

12 Febrer 2022

Operaris de la brigada municipal se centren en la col·locació de dutxes i llavapeus reposats de manera urgent pel consistori després del temporal d'agost

Benicàssim, 12 de febrer de 2022

L'Ajuntament de Benicàssim treballa des de l'inici de l'any en l'adequació de les platges de cara a la nova temporada, treballs que se centren en aquest moment tant en l'airejat de l'arena, així com en la instal·lació de dutxes i llavapeus i condicionament de llocs de socorrisme. “El pla de manteniment de les platges del municipi està actiu durant tot l'any, perquè són el nostre principal atractiu turístic. En aquest sentit, des de l'ajuntament fem un esforç destinant recursos tant personals com econòmics perquè les platges de Benicàssim puguen ser gaudides tot l'any”, ha destacat l'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués.

Operaris de la brigada municipal s'encarreguen aquests dies de la revisió de tota la canalització d'aigua dolça i les reparacions que puguen aparéixer, així com la preparació dels llocs de salvament i socorrisme i la col·locació de les dutxes i llavapeus. Com explica la regidora de Platges, Elena Llobell, “durant les pròximes setmanes es distribuiran les 75 dutxes i els 84 llavapeus al llarg de tot el litoral i també es treballarà en la col·locació de les passarel·les”, elements que el consistori va haver de reposar de manera urgent després del fort temporal del passat mes d'agost.

Recordar que Benicàssim es va sumar aquest passat any a altres municipis de la província, en la seua aposta per permetre l'accés de les mascotes a les platges, des de l'1 de novembre fins a l'1 de març. Aquesta ha estat acompanyada d'una campanya de conscienciació de tinença responsable d'animals de companyia i per a la millora de la convivència, que va començar al juliol i s'ha repetit en diferents punts de la població, posant l'accent principalment en els establiments hotelers que permeten l'estada de mascotes. Així, fins el dimarts 1 de març es manté la temporada d'accés a gossos del litoral i una vegada finalitzat el període es procedirà a l'airejat especial i garbellat de l'arena per a així oxigenar la mateixa i s'intensificaran tant les tasques de neteja com els controls analítics.

Galeria de fotos