696723097

Benicàssim obri el programa ‘Juguem a la Placeta’ conscienciant i educant en igualtat

25 Febrer 2022

El contacontes programat aquesta vesprada al parc Europa s'emmarca dins de la campanya ‘Tots els 25 són 25 de novembre’

Benicàssim, 25 de febrer de 2022

L'Ajuntament de Benicàssim, a través de la Regidoria de Joventut, ha représ aquesta vesprada ‘Juguem a la Placeta’, la iniciativa d'oci per al públic infantil als parcs públics. Ho ha fet conscienciant i educant en igualtat ja que l'activitat programada s'emmarca dins de la campanya Tots els 25 són 25 de novembre. Com ha indicat l'alcaldessa, Susana Marqués, “és responsabilitat de les administracions públiques educar en valors d'igualtat de gènere des d'edats primerenques i que cadascuna de les nostres accions puga repercutir en el seu desenvolupament des d'una perspectiva de gènere, aconseguint amb això una societat més justa i igualitària”.

Un contacontes ha sigut l'encarregat d'obrir la programació de ‘Juguem a la Placeta’ aquesta vesprada al parc Europa, al costat del CEIP Palmerar. La iniciativa té l'objectiu de continuar fomentant, d'una banda, la interacció dels més xicotets mitjançant la participació i la convivència amb una sèrie d'activitats a l'aire lliure fomentant i, per un altre, pretén afavorir l'oci familiar.

Després d'aquesta primera jornada, la programació continuarà dos divendres cada mes durant març, abril i maig en horari de 17.00 a 18.30 hores, “i es realitzaran diferents activitats amb jocs sostenibles i ecològics, tradicionals, que fomenten la participació, la creativitat i l'enginy”, ha indicat la regidora responsable, Vanessa Batalla. Tota la programació de ‘Juguem a la Placeta’ es pot consultar en la web municipal www.benicassim.es

Galeria de fotos