696723097

Benicàssim programa més de 20 activitats per al públic infantil durant Nadal

10 Desembre 2021

Cinema, tallers i activitats centren la programació per a aquests dies tan assenyalats

Benicàssim, 10 de desembre de 2021

El públic infantil és el gran protagonista en la programació presentada per l'Ajuntament de Benicàssim per a l'època nadalenca. Amb el lema ‘Benicàssim on naix el Nadal’ el consistori ha presentat més d'una vintena activitats que podran gaudir-se en família i en espais i places de tot el municipi que van des de la tradicional programació de cinema infantil, tallers, jocs o l'esperada arribada del Pare Noel així com una especial celebració de Nit de cap d'any infantil i la tradicional Cavalcada de Reis.

Benicàssim, on naix el Nadal és un extens programa d'activitats d'oci preparat per a aquestes dates tan assenyalades. Unes activitats per a gaudir de Benicàssim i dirigides a tots els públics, però ideades perquè de manera especial siguen els més xicotets els vertaders protagonistes d'aquest Nadal. L'objectiu posat a portar la màgia i la il·lusió a tots els racons de Benicàssim, les activitats que hem programat es duran a terme en diferents espais del municipi, i ateses les recomanacions sanitàries que ens marca l'actual situació” ha indicat l'alcaldessa, Susana Marqués.

Dins de la programació dirigida al públic infantil abans de les vacances escolars destaca l'activitat Juguem a la Placeta al parc Europa (enfront del CEIP Palmerar) i que divendres que ve 17 “tindrà a uns convidats molt especials que ompliran de diversió l'espai”, ha continuat l'alcaldessa. Aquests “convidats especials” estaran relacionats amb el vídeo “Benicàssim, on la naix nadal”, que es podrà veure a través del canal de YouTube de l'Ajuntament a partir d'aquest diumenge dia 12 a les 12.00 hores, “un projecte audiovisual que, igual que l'any passat, està dirigit sobretot als xiquets i les xiquetes de Benicàssim, als xicotets grans protagonistes d'aquestes dates”, ha afegit Susana Marqués.

Els alumnes del primer cicle de Primària també tenen un dia reservat dins de la programació nadalenca amb motiu de la trobada telemàtica amb l'emissari del Pare Noel i previst per al matí del dimarts 21. La tradicional visita del Pare Noel el dimecres 23 en la plaça Constitució comptarà amb tallers infantils i el dilluns 27 serà de nou el parc Europa el que acollirà activitats infantils a partir de les 17.00 hores a càrrec de l'Associació de Comerços i Serveis Professionals de Benicàssim (Acoserbe).

La joventut també s'uneix a la programació per al públic infantil amb la Festa de la infància preparada per al dimarts 28 en el Casal Jove, “una oportunitat perquè els menors a partir de 8 anys puguen conéixer aquest espai juvenil”, ha afegit la regidora responsable de l'àrea, Vanessa Batalla.

El dimecres 29 hi ha programades activitats infantils en la plaça de les Corts Valencianes i el divendres 31 els més xicotets s'avançaran a la fi d'any amb la Nit de cap d'any infantil “que comptarà amb diferents activitats perquè els xiquets i xiquetes puguen acomiadar junts enguany”, ha comentat el regidor de Festes, Arturo Martí. La visita del carter real el dilluns 3 i la Fira de Reis del dimarts 4 són les activitats programades per als menors per als primers dies del 2022 i que donaran pas a la Cavalcada de Reis del dimecres 5.

Finalment, en el pla cultural, el Teatre Municipal projectarà les pel·lícules Ron Da Error (dies 20, 21, 22 i 23) i Encanto (dies 26, 27, 28, 29 i 30).

Galeria de fotos