696723097

Benicàssim programa una gran desfilada per a Carnestoltes

15 Febrer 2022

El dissabte 26 tindrà lloc la cercavila pels principals carrers del nucli urbà

Benicàssim, 15 de febrer de 2022

Benicàssim celebrarà el Carnestoltes el dissabte 26 de febrer amb una gran desfilada de disfresses. “Amb les mesures de seguretat sanitària vigents, recuperem la desfilada del Carnestoltes que omplirà de gran colorit i animació els principals carrers del municipi i que cada any va sumant participants, afermant-ho així dins de l'agenda d'esdeveniments festius amb els quals dinamitzem i desestacionalitzem l'oferta a Benicàssim”, ha assenyalat l'alcaldessa, Susana Marqués, qui insisteix a “continuar protegint-nos amb l'ús de la mascareta”.

Com ha avançat el regidor de Festes, Arturo Martí, la cercavila començarà a les 19.00 hores en el Pont de Ferro i discorrerà pel nucli urbà fins a la plaça de les Corts Valencianes. La desfilada comptarà amb la participació de la Colla Por Un Día, el Casal Jove, centres educatius, les reines de les festes Carla Soriano i María Eixau, i les dames Andrea Martí, Emma Badenes i Alicia Pallarés, així com desenes de veïns i veïnes. “A més de l'animació que aportaran els participants amb els seus balls i les seues disfresses, des de les carrosses es llançarà confeti, sumant més acolorit a la desfilada”, ha afegit l'edil.

Així mateix, des del Casal Jove s'han programat activitats especials amb motiu del Carnestoltes entre les quals s'inclouen un concurs de disfresses per a la vesprada del divendres 25 i la Festa del Carnestoltes del dissabte 26. L'horari de la programació en el Casal Jove, dirigida a joves d'entre 11 i 17 anys, és de 17.00 a 21.00 hores el divendres i de 17.00 a 20.00 hores el dissabte.

Galeria de fotos