Benicàssim realitza el segon sorteig de la campanya #YoComproEnBenicàssim i arranca la campanya comercial de Nadal

04 Desembre 2021

L'Associació de Comerços i Serveis Professionals de Benicàssim inicia la iniciativa que té com a objectiu dinamitzar el sector durant aquestes dates

Benicàssim, 4 de desembre de 2021

L'Ajuntament de Benicàssim, a través de la regidoria de Comerç, en coordinació i amb la col·laboració de l'Associació de Comerços i Serveis Professionals de Benicàssim (Acoserbe), ha finalitzat la campanya #YoComproEnBenicàssim que ha tingut com a objectiu fomentar el consum en els establiments comercials i de serveis de la localitat, fer costat als establiments i premiar a aquells consumidors que aposten pel comerç local.

La campanya va començar a mitjan mes d'octubre i després de quasi dos mesos en actiu, aquesta setmana s'ha realitzat el segon sorteig de cinc xecs regal per un valor de 100 euros. El Centre de Formació i Ocupació Josep Brberà i Ceprià ha acollit el sorteig i les afortunades han sigut M.ª Pilar Charco, Petra Diazsaeta, Isabel Lozano, Alicia Bilurón i Julia Ortiz. Després de recollir el xec regal, els agraciats podran gastar-lo en els comerços adherits a la campanya, en un mínim de dos establiments.

L'alcaldessa, Susana Marqués, ha indicat que “amb aquesta campanya hem volgut que els veïns de Benicàssim aposten per la proximitat, la familiaritat, el tracte i la qualitat que ofereixen els nostres comerços i serveis”. Durant aquest temps han sigut 80 els comerços i serveis els que s'han adherit a la iniciativa, des de botigues d'alimentació, fins a autoescoles i assegurances, passant per agències de viatges, acadèmies salons de bellesa, llibreries, papereries, moda i complements, cristalleria i decoració, òptica, fisioteràpia i fotografia, entre altres. La regidora responsable de l'àrea, Vanessa *Batalla, ha afegit que “hem reeditat aquesta campanya per a fidelitzar al client que tria el comerç de proximitat, el comerç de qualitat que ofereix el nostre municipi”.

I seguint amb l'impuls al comerç de proximitat i a potenciar les compres a Benicàssim durant la campanya de Nadal, l'Associació de Comerços i Serveis Professionals de Benicàssim (Acoserbe) activa el tradicional Pot de Nadal. Els establiments de l'associació adherits a la iniciativa estaran identificats amb un vinil a la porta i les compres realitzades aquests dies en aquests establiments entraran en els sortejos que es realitzaran el 23 de desembre i el 4 de gener. Enguany hi ha un total de deu premis de 100 euros cadascun i els agraciats podran gastar el premi en els comerços adherits a la campanya.

Galeria de fotos