Benicàssim suma al juliol més de 4.000 assistents en les activitats programades per al públic familiar

15 Agost 2022

La iniciativa ‘Benicàssim Kids’ continua a l'agost amb activitats per al públic familiar a la Torre de Sant Vicent, Parc del Trenet i al costat de l'Oficina de Turisme d'Heliòpolis

Benicàssim, 15 d’agost de 2022

Les activitats de dinamització turística programades durant el mes de juliol a Benicàssim han sumat més de 4.000 assistents. Aquestes són les xifres que es desprenen del balanç del passat mes realitzat des de la regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Benicàssim i que inclouen la iniciativa ‘Benicàssim Kids’, el Festival de Màgia ‘Imagina Benicàssim’, el programa oficial de visites guiades i el Centre d’Interpretació Torre de Sant Vicent. Com ha indicat l'alcaldessa, Susana Marqués, “estem molt satisfets amb les dades que llança el mes de juliol a la nostra ciutat, i l'alta ocupació hotelera que hem registrat ha permés també que les activitats programades per l'Ajuntament com ‘Benicàssim Kids’ i el Festival de Màgia ‘Imagina Benicàssim’, hagen tenint una alta acceptació per part del públic i ens consoliden com un destí preferent de turisme familiar a la província’’.

Quant a les activitats programades incloses en la iniciativa ‘Benicàssim Kids’, la regidora responsable de l'àrea, Cristina Fernández, ha informat que durant tot el mes de juliol s'ha dut a terme tres propostes en les quals els menors poden participar de manera activa: El Tresor de la Torre de Sant Vicent, El Misteri del Parc del Trenet i Carromato d'Històries, “l'activitat de titelles al costat de l'oficina de Turisme de la platja Heliòpolis que hem iniciat aquesta temporada amb l'objectiu de dinamitzar aquesta zona de costa durant les vesprades del dijous, ha tingut molt bon acolliment durant el mes de juliol i cada jornada ha registrat al voltant de 150 assistents”, ha afegit la regidora. Més de 750 persones han gaudit de la iniciativa ‘Benicàssim Kids’ i durant el mes d'agost continuaran les tres activitats dirigides al públic familiar.

Així mateix, dins de la programació dirigida al públic familiar, del 18 al 24 de juliol es va desenvolupar el Festival de Màgia ‘Imagina Benicàssim’, una setmana de màgia i il·lusió amb actuacions en diferents punts del municipi com l'Oficina de Turisme de la Casa Abadia, al costat de l'oficina de Turisme de la platja Heliòpolis, el Parc del Trenet o l'amfiteatre Pepe Falomir, i en total va registrar al voltant de 2.500 persones.

D'altra banda, el programa de visites guiades ha registrat més de 200 participants els qui han pogut gaudir del capvespre al Desert de les Palmes, d'una ruta de cinema pel passeig marítim, de rutes teatralitzades i diferents rutes de senderisme. El programa oficial de visites guiades ha continuat durant aquest mes d'agost i s'han desenvolupat les visites titulades Benicàssim des de les altures, Adorant a la deessa Lluna, La ruta dels llunàtics i De festa boja en les Viles de Benicàssim.

Juntament amb les visites guiades, el Centre d’Interpretació Torre de Sant Vicent també ha sigut lloc triat pels turistes i visitants a Benicàssim i durant aquest mes de juliol ha registrat 418 visitants.

Continuant amb l'anàlisi de les dades del mes de juliol, i quant al balanç de consultes en les oficines de turisme, les atencions en taulell han sumat 2852 i les atencions telefòniques 549, sent l'oficina de turisme de la Casa Abadia la que ha registrat un major nombre de consultes, seguida de l'oficina de Turisme de la platja Torre de Sant Vicent i de la platja Heliòpolis.

Tota la programació turística per al mes d'agost així com la venda d'entrades per a les visites guiades, El Misteri del Parc del Trenet i El Tresor de la Torre de Sant Vicent estan disponibles en la web municipal https://turismo.benicassim.es/.

Galeria de fotos