696723097

El Concurs d’Idees Benicàssim Emprén 2021 ja té guanyadors

07 Desembre 2021

El jurat tria els projectes més ben valorats per la seua viabilitat tecnicoeconòmica, la seua originalitat i la seua implementabilitat i impacte

Benicàssim, 7 de desembre de 2021

L'Ajuntament de Benicàssim, a través de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, ja ha triat les tres millors idees emprenedores dins del Concurs d'Idees Benicàssim Emprén 2021. Per a la present edició s'han presentat huit projectes i els premiats han sigut María Rios Pasalamar, Óscar Alberto Berges Martínez i Silvia Miralles Marín.

L'alcaldessa, Susana Marqués, ha indicat que “tots els projectes presentats són excel·lents i, després de sis edicions del concurs, es fa cada vegada més complicat decidir els guanyadors perquè existeix un gran talent entre tots els participants. D'ací el nostre suport i aposta pel talent local a l'hora impulsar tants projectes innovadors puguen implementar-se a Benicàssim”.

El jurat de la present edició ha estat presidit per la regidora responsable de l'àrea, Vanessa Batalla, i els han conformat representants del Centre Europeu d'Empreses Innovadores de Castelló (CEEI), del Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de l'UJI (Espaitec), de l'Associació de Sèniors Espanyols per a la Cooperació Tècnica a Castelló (Secot) i del Departament de Promoció Econòmica de la Diputació Provincial de Castelló.

Durant la reunió mantinguda entre els membres del jurat es van valorar els huit projectes presentats i, durant aqueixa trobada, els candidats van defensar les seues idees. Per a l'elecció, el jurat va valorar la viabilitat tecnicoeconòmica de la idea, l'originalitat del projecte, la implementabilitat i impacte de la idea i el caràcter innovador.

El projecte de María Rios Pasalamar, Nomadas Kids, ofereix materials i joguets educatius que acompanyen des del naixement i durant tota la primera infància. Aquests es caracteritzen per estar sempre emmarcats en la categoria de joguets educatius i fabricats amb fusta, materials reciclats o sostenibles.

Óscar Alberto Berges Martínez va presentar al Concurs d'Idees Benicàssim Emprén, BeeBike, un projecte que promou el transport sostenible mitjançant l'ús de la bicicleta de càrrega tant a nivell particular com a nivell corporatiu. Aquestes seran, excepte excepcions, amb assistència elèctrica per a facilitar el seu ús en qualsevol situació.

Finalment, la iniciativa impulsada per Silvia Miralles Marín, Silvia Miralles Home Staging consisteix a preparar un escenari en els habitatges perquè es venguen o lloguen més ràpid i al millor preu possible. Es tracta d'una eina de màrqueting immobiliari que va nàixer als EUA l'any 1970, una estratègia de venda en la qual es prepara l'habitatge tenint en compte criteris funcionals i estètics per a potenciar el producte i atraure a més compradors.

Les tres idees guanyadores seran presentades al públic en els pròxims dies durant l'acte en el qual es farà lliurament dels premis als seleccionats.

Galeria de fotos