696723097

Festival, Festival

“BENICÀSSIM, ¡TORRE A LA VISTA!” 2024

Benicàssim

Data29-06-202430-06-2024
Horari

Recreació històrica de la Torre Sant Vicent

“Benicàssim, Torre a la Vista!” és una activitat pensada per a tota la família, que pretén convertirse en una referència en matèria de recreació històrica de l'espai cultural i patrimonial del municipi de Benicàssim. Com no podia ser d'una altra manera, la zona que circumda la torre de Sant Vicent es convertirà en el centre neuràlgic d'aquest esdeveniment en el qual es realitzaran més de quaranta activitats diàries, entre espectacles i tallers.
Des d'un xicotet poblat fins a un campament de vigilància seran alguns dels escenaris que compondran l'antic nucli mariner que s'estenia al costat de la torre. A més, l'amfiteatre Pepe Falomir Almela es convertirà l'enclavament perfecte per a advertir de la presència d'algun vaixell,
gaudir de les arts pirates o presenciar una lluita d'espases entre els barbarescos i els habitants del poblat.

Però sobretot, el “Benicàssim, Torre a la Vista!” és una ocasió idònia per a acostar la història als més xicotets. Representacions de titelles, llegendes de la mar o cerques del tresor seran algunes de les activitats amb les quals es tractarà d'exposar el valor històric i patrimonial de la torre de Sant Vicent. A més, es realitzaran visites guiades, culturals i cicloturístiques, sobre el funcionament del les torres de guaita.

En 2024 se celebra el 29 i 30 de juny.

Altres esdeveniments que et podrien interessar