Exposició

EXPOSICIÓ DE PINTURA RE-INVENTART

Sala d’Exposicions Escena.

Gratuït

Data12-05-202328-05-2023
Horari

Artista: Gemma Pérez Berná.

Del 12 al 28 de maig, de dijous a diumenge, de 18 a 21 h.

Obertura: divendres, 12 de maig, a les 20 h.

L’exposició tracta de l'evolució natural de la meua expressió emocional a través de la pintura, des de l'inici fins hui. Podríem dir que el conjunt de l'obra es refereix a diferents etapes vitals de l'artista, des dels primers llenços, en els quals la necessitat era plasmar en les pintures una destacada energia i força, a altres etapes molt més calmades.

La meua pretensió és captivar a l'espectador a través de la forma i el color. La utilització de tota la paleta de colors em facilita traslladar el meu estat d'ànim a través del llenç. En general, els meus quadres són abstractes, gens figuratius. M'encanta que cadascú puga veure una cosa diferent quan, a primera vista, res és recognoscible.

Durant el procés creatiu, multitud d'imatges es posen sobre el llenç per a només quedar-se aquelles que el meu estat d'ànim dona per finalitzat. Pose l'accent principalment en el procés d'emprimació i rentada. En aquests moments, sent un gir cap a com expressar el que sent a través del llenç. La tècnica de l'acrílic se m’ajusta per la seua immediatesa, característica que combina molt bé amb la meua personalitat impacient.

Gemma Pérez Berná és llicenciada en Ciències del Treball per la Universitat de València i docent de Formació Professional. Actualment, dirigeix l'IES Jorge Joan de Sagunt. Es considera una pintora autodidacta, encara que ha rebut classes de dibuix i pintura.

@gemmart.es
gemmart.pb@gmail.com

Altres esdeveniments que et podrien interessar

Des del 28 SETEMBRE
Fins el 05 NOVEMBRE

EXPOSICIÓ LAS FLORES MUEREN DOS VECES

Exposició

Gratuït

Centre Cultural Melchor Zapata

Des del 14 SETEMBRE
Fins el 29 OCTUBRE

EXPOSICIÓ DE PINTURA. PASSEIG PER LA NATURALESA

Exposició

Gratuït

Sala d’Exposicions Escena.