696723097

Exposició

LA VEU DEL SILENCI

Centre Cultural Melchor Zapata

Gratuït

Data09-03-202428-04-2024
Horari

Del 9 de març al 28 d’abril. Obertura: dissabte, 9 de març, a les 12 h.

Horari:
- dijous, divendres i diumenges, de 17 a 20 h.
- dissabtes, d'11 a 14 h i de 17 a 20 h.

Visites comentades. Reserva prèvia en la Casa de Cultura o al 964300962, Ext. 248
- dissabte, 9 de març, a les 12 h.
- dissabte, 30 de març, a les 12 h.

Als quatre anys, un fet em va marcar i va influir des d’aleshores en la meua personalitat, les meues relacions i la meua carrera. Aquest trauma, ocult durant 30 anys, em va dur a una doble vida, i a mantindre una façana mentre bregava amb el monstre en la meua ment. L'abús infantil, un tema tabú, afecta un de cada quatre xiquets.

El meu projecte vol donar visibilitat a aquesta problemàtica, desafiant el tractament superficial dels mitjans. Expresse la meua experiència, enfrontant-me a la dificultat de representar un trauma infantil sense records clars. Em centre en una representació més profunda, en la perspectiva de les víctimes i no en el testimoniatge.

Busque inspirar uns altres a parlar, conscient que la lluita interna té un impacte positiu. Trencar el silenci és essencial no només per a les víctimes, sinó també per a conscienciar i previndre. La narrativa conclou amb l'esperança que compartir la meua història ajude uns altres a superar el seu silenci i evitar el patiment causat per l'abús infantil.

Isabel Ramírez Torres (València, 1979) es va formar en la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València. Completà els estudis com a fotògrafa amb dos anys de formació i un màster de la Universitat de València. Ha exposat en La Llotgeta, C. M. Rector Peset, Centre d'Art Ca Lambert i Centre Carmen Jiménez.

Altres esdeveniments que et podrien interessar

Exposició

Gratuït

Centre Cultural Melchor Zapata