Teatre

CIA LEAMOK PRESENTA LÁZARO

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

3€

Fitxa artística: Interpretación, dramaturgia y dirección: Roberto Hoyo; Producción musical y música en directo: Marco Ferreira

Duració:

Idioma:

No recomendada para menores de 16 años.

Data06-03-2022
Horari19:00

Premi SGAE en la IX Edició del Festival Russafa Escènica

Versió d’El Lazarillo de Tormes impregnada de cultura urbana

Fitxa artística: Interpretació, dramatúrgia i Direcció: Roberto Hoyo; Producció musical i música en directe: Marco Ferreira.

Argument: Lázaro és una adaptació lliure del clàssic espanyol El Lazarillo de Tormes. És la mateixa història universal que tots coneixem. Quasi: Lázaro va canviant d'amo, però els amos del segle XXI no són els mateixos que els del XVI.
Un vell borratxo conegut com el cec, el moro, el secreta, la violència i la droga als carrers són els amos de Lázaro. La música i els amics, condensats en el personatge de Marco, el músic en escena, permeten finalment a Lázaro convertir-se en el seu propi amo.
Lázaro està narrada amb una estètica hip-hop, que arriba a ser a vegades el motor del joc escènic, usant elements de breakdance com el joc de cames o footwork, els freezes i el popping, entre altres. S'usa el rap per a narrar amb dinamisme i estil la primera part de la vida del personatge.

Companyia: Roberto Hoyo: Actor, dramaturg i raper. Estudia al Conservatoire National Superieur d'Art Dramatique de París i a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de València. Treballa i es forma amb professionals com Sandy Ouvrier, Eva Zapico, Javier Sahuquillo, Vicente Fuentes, David Leborgne i empreses com Albena Produccions i Nakamura Films.
Marco Ferreira: Compositor, productor musical i dissenyador de so amb experiència a compondre i produir música per a cinema, videojocs, aplicacions i teatre. Estudia a l'Escola Superior de Música e Artes do Espectáculo de Porto. Treballa per a empreses com Livito, Formosa Estudios, Amplitude Acoustics i Teatre Helena Sá e Costa.

Altres esdeveniments que et podrien interessar

Teatre Municipal Francesc Tàrrega