El follet flamenc s’instal·la a Benicàssim

09 Octubre 2021

 

El Benicàssim Flamenco Fusión Gastro Festival plena d'activitat diferents punts del nucli urbà

Després de l'inici de la sisena edició del Benicàssim Flamenco Fusión Gastro Festival amb l'actuació de María Terremoto, el municipi encara hui una jornada plena d'activitat flamenca en diferents punts del nucli urbà. La programació ha començat al migdia en la plaça Els Dolores amb l'actuació de Patxi Ojana. Després d'això, veïns i visitants han pogut gaudir de la gastronomia local i agafar forces per a l'activitat vespertina. En aquest cas, els menors seran els protagonistes amb motiu de Flamenc Kids, un taller d'iniciació al flamenc per a xiquets i xiquetes que tindrà lloc a partir de les 17.00 hores en l'escenari Alegries, en la plaça de les Corts Valencianes. Després d'això, i en el mateix escenari, serà el torn de Victoria Amador “La Rubia de Antequera”, una jove promesa del flamenc està consolidant-se com una de les artistes emergents del flamenc nacional, i actuarà a Benicàssim al costat de Juan de Pilar, Juanma Maya i Pilar Pacheco.

A més de la plaça de les Corts Valencianes, el festival serà present aquesta vesprada en la plaça Sequiota amb l'actuació de Alhaire a partir de les 19.30 hores i la jornada finalitzarà en el Teatre Municipal Francesc Tárrega amb La Húngara a les 23.00 hores. Des del seu primer treball discogràfic en el 2001 i amb 21 anys, Sonia Priego, La Húngara, ha arribat a publicar dèsset discos en els quals el seu estil s'ha afermat convertint-la en una de les cantants de flamenc pop més consolidades de l'escena.

Quant a la programació del Benicàssim Flamenco Fusión Gastro Festival per a aquest diumenge dia 10, començarà amb una trobada de sevillanes al migdia en l'escenari principal El Tablao i comptarà amb l'actuació d'Adrián Benítez. La plaça Sequiota serà l'espai que aculla l'actuació de Paradita Flamenca a partir de les 17.00 hores mentre que la jornada flamenca finalitzarà en El Tablao a partir de les 20.00 hores amb Falete. Així mateix, els qui acudisquen a l'escenari El Tablao tant al matí com a la vesprada podran visitar la Fira Flamenca, situada en l'accés al recinte i que alberga moda, art, instruments i complements flamencs.

Benicàssim, 9 d’octubre de 2021

Galeria de fotos