696723097

La cultura centra la jornada festiva a Benicàssim

20 Gener 2022

El cicle Setmanal Nit de l’Art de Benicàssim programa activitats per a tots els públics

Benicàssim, 20 de gener de 2022

Benicàssim continua amb la programació festiva en honor a Sant Antoni Abad i Santa Àgueda i la cultura cobra protagonisme dins dels actes previstos per a la jornada d'aquest dijous.

Mentre que la plaça dels Dolores i la Biblioteca de la Mar Vila Ana van ser els espais que van acollir el dimecres els actes emmarcats en el cicle setmanal Nit de l’Art de Benicàssim, per a la programació de hui, el parc Europa i el Teatre Municipal Francesc Tárrega són els espais que congregaran activitat cultural. En la primera localització, situada al costat del CEIP Palmerar, està prevista l'activitat Danzart, taller en família, a partir de les 17.30 hores; activitat on pares i fills interactuaran en unes coreografies, dissenyades per al gaudi de tots. El cicle cultural continuarà a les 19.00 hores en el Teatre Municipal amb “Couchers”, espectacle d'humor per a públic adult.

Les propostes culturals continuaran demà divendres a les 18.00 hores amb “Ciudad Feliz”, taller creatiu per a totes les edats en la qual els assistents podran construir la seua ciutat ideal i sostenible amb casetes de fusta d'11 centímetres d'alt i 6 d'ample. Hi haurà com a mostra una ciutat de mil casetes de fusta. L'activitat es desenvoluparà en la plaça de les Corts Valencianes i serà l'encarregada de clausurar el cicle setmanal Nit de l’Art de Benicàssim que durant la setmana de festejos ha inclòs accions culturals en diferents punts culturals.

Galeria de fotos