696723097

La música i la solidaritat es donen la mà a Benicàssim

19 Desembre 2021

El concert especial de Nadal de la Unió Musical Santa Cecilia ha recaptat fons per a Mans Unides

Benicàssim, 19 de desembre de 2021

La música i la solidaritat s'han donat la mà aquest cap de setmana a Benicàssim amb la celebració del tradicional concert de la Unió Musical Santa Cecilia. El poliesportiu municipal ha sigut l'escenari de l'espectacle musical a càrrec de la banda dirigida per Josep Martí Juan i que ha comptat amb la col·laboració de l'alumnat del cor de l'Escola de Música de Benicàssim (Esmube). Dividit en dues parts, el concert va començar amb el pasdoble Alhambra de Pérez Monllor, seguit de Doctor Zhivago de Maurice Jarre, Aura Lee de Michael van Delft i la suite Trois Danses de Aram Katchaturian. Durant la segona part van interpretar El Danubi Blau de Johann Strauss, Lluna Mediterrània de Teodoro Aparicio, El Desembre Congelat amb arranjaments de Josep Martí, i la Marxa Radetzky de Johann Strauss.

Durant el descans, els assistents van poder participar en una rifa la recaptació íntegra de la qual s'ha destinat a Manos Unidas. “Som un municipi amb un gran caràcter solidari i amb una gran tradició musical amb la nostra banda que ja suma més de 126 anys de trajectòria; i aquesta combinació s'ha conjuminat a la perfecció en el tradicional concert que anuncia l'arribada dels dies centrals de Nadal”, ha indicat l'alcaldessa, Susana Marqués.

Dins del caràcter solidari del municipi, destacar que el XXXI mercat ambulant nadalenc del Grup Viure celebrat diumenge passat 12 de desembre, va recaptar 21.448.33 euros, la major recaptació obtinguda des de l'inici de l'esdeveniment solidari. En aquesta ocasió, els diners aconseguits s'ha destinat a The Kafunjo Communitary Project per a contribuir a la construcció d'una escola de secundària en Kafunjo, Uganda. “Un any més, el Grup Viure en col·laboració amb associacions del municipi i el propi Ajuntament de Benicàssim, ha organitzat aquesta ja tradicional cita Nadalenca, en la qual tant veïns com visitants hem pogut gaudir d'aquest mercat ambulant artesanal tan especial i mostrar el nostre costat més solidari i és tot un orgull veure que, any a any, la implicació de veïns i visitants va a més”, ha finalitzat l'alcaldessa.

Galeria de fotos