696723097

Les platges de Benicàssim i els seus serveis passen amb èxit les auditories de Q de Qualitat i ISO 14001:2015

05 Octubre 2023

  • Benicàssim porta 17 anys passant favorablement els estàndards de qualitat de les platges i serveis en les auditories de Q de Qualitat any rere any
  • Llobell: “Vam promoure la incorporació fa 11 anys a les certificacions de AENOR ISO 14001 amb la qual adquirim un compromís també a nivell mediambiental”

Benicàssim, 5 de octubre de 2023

  • Un any més Benicàssim supera amb èxit les auditories de platges i els seus serveis, la renovació que es realitza amb periodicitat anual ha sigut passada per l'Ajuntament de la localitat en els últims dies. Aquestes certificacions posen de manifest que les platges de Benicàssim compleixen amb alts estàndards de qualitat i els seus serveis i activitats respecten l'entorn comptant amb una visió mediambientalment sostenible.
 
  • La regidora responsable de l'àrea de Platges, Elena Llobell, ha destacat “l'aposta per la qualitat i la sostenibilitat es porta fent per part de l'Ajuntament des de fa anys, concretament Benicàssim porta 17 anys passant favorablement els estàndards de qualitat de les platges i serveis en les auditories de Q de Qualitat any rere any. A més, vam promoure la incorporació fa 11 anys a les certificacions de AENOR ISO 14001 amb la qual adquirim un compromís també a nivell mediambiental”.
 
  • En aquesta línia l'aposta per la qualitat del municipi ha portat al consistori a treballar al costat del teixit empresarial on a més un total de 25 locals de Benicàssim han obtingut la distinció del Compromís de Qualitat Turística SICTED a la fi de 2022. Es tracta d'un projecte de millora de destinacions Turístiques promogut per la Secretaria d'Estat de Turisme de Govern d'Espanya (Setur) i la Federació de Municipis i Províncies (Femp) que treballa fins a 36 oficis directament englobats en el sector, com a agències de viatges, empreses de lloguer de vehicles, comerços, bars, cafeteries, cellers, espais naturals protegits, i tot tipus d'allotjaments entre altres.
 
  • Cal recordar que, Benicàssim es troba en el disseté any d'implantació del sistema de gestió de qualitat segons la norma UNE- EN ISO 13009 platges a les platges Voramar, Almadrava i Torre Sant Vicent, i el dotzé d'implantació de la norma UNE-EN-ISO 14001 en totes les platges de Benicàssim: Voramar, Almadrava, Torre Sant Vicent, Els Terrers i Heliòpolis.

Galeria de fotos