L’esport base obri el calendari de proves esportives a Benicàssim

27 Febrer 2022

L'Ajuntament continua apostant per l'esport com a element dinamitzador durant tot l'any

Benicàssim, 27 de febrer de 2022

L'esport continua sent un important element dinamitzador durant tot l'any a Benicàssim i el taekwondo ha sigut l'encarregat d'obrir el calendari de proves esportives en el municipi.

El poliesportiu municipal Torre Sant Vicent ha sigut aquest dissabte l'escenari triat per a la celebració de la segona jornada del Campionat de Jocs Escolars de la Generalitat Valenciana. “Promoure la pràctica esportiva entre els més xicotets és fonamental, no sols per a promoure un estil de vida saludable, sinó que, a més, ens permeta l'aprenentatge de valors com la participació, la companyonia, la cooperació, des d'edats primerenques.

Més de 600 menors han participat en la jornada esportiva dedicada al taekwondo. Benjamí, aleví, infantil i cadet infantil van ser les categories de la competició que es va desenvolupar de 8.00 a 20.00 hores, sent el matí dedicat a combat i a la vesprada tècnica. “Amb aquesta jornada de taekwondo en el poliesportiu municipal obrim el calendari de proves esportives a Benicàssim perquè continue sent un revulsiu per al municipi que ens permeta desestacionalitzar i diversificar la nostra oferta”, ha comentat el regidor d'Esports, Arturo Martí, qui ha volgut recordar que “en els últims anys, Benicàssim s'ha convertit en un lloc de referència per a la celebració d'esdeveniments esportius i això es pot demostrar amb el calendari que vam tindre en el 2021 i l'esport va tornar a ser un important element dinamitzador en el municipi amb el retorn de les proves esportives que van atraure fins al municipi a corredors, ciclistes i taekwondistes, entre altres, una cosa per la qual continuarem apostant durant la present temporada”. Martí ha afegit que “continuarem amb la nostra aposta per portar esdeveniments esportius de categoria internacional com el Oceanman, o un Campionat Internacional de Taekwondo ITF, a més de continuar impulsant proves esportives a nivell provincial i autonòmic, entre les quals s'inclouen carreres populars, campionats de voleyplaya i futvoley, entre altres”.

Galeria de fotos