696723097
B the Travel Brand benicasim

B the travel brand

Agències de viatges

C/ Jutge Manuel Gual i Miravet, 2 Bj Dcha

+34 964 81 22 90

benicasim@bthetravelbrand.com

www.bthetravelbrand.com/1883

 

 

Descripció de l'activitat.

Tenim una xarxa composta per més de 700 agències per tota Espanya i treballem amb un únic objectiu: portar-te on somie el teu desig per viatjar; a Benicàssim t'atendrà gustosament Edgar, qui, amb més de 20 anys d'experiència en el sector, té tots els coneixements necessaris per a atendre-us i assessorar-vos en els vostres viatges i perquè no hàgeu de preocupar-vos de res més, excepte de gaudir de l'experiència de viatjar.

Vols i hotels als millors preus, escapades de cap de setmana, lloguer de cotxes, creuers i els teus destins favorits al Carib: Punta Canuda, Riviera Maya, Cuba t'estan esperant, en tot inclòs. Gaudeix com mai del sol i el ritme del Carib.

En B the travel brand pots reservar des d'un simple bitllet de tren, autobús o vol low-cost a un viatge amb tota la família a Disney, un cap de setmana a Formentera o un hotel a Madagascar. A més també tens la possibilitat d'explorar altres continents amb la nostra variada oferta de grans viatges. Austràlia, els Estats Units, el Perú, el Japó i molt més.

Cerca la teua oficina B the travel brand més pròxima i contacta amb nosaltres, estarem encantats d'ajudar-te al fet que Viatges amb majúscules al millor preu.