696723097

Intursports Travel Services

Agències de viatges

Avenida Ferrandis Salvador, 188, 12560

(+34) 964 343 701

infointursports@intur.com

www.intursportstravelservices.com/

En Intursports Travel Services som experts en la gestió integral d'estades i esdeveniments esportius, amb una àmplia experiència atenent tant grups professionals com amateur en disciplines esportives com a futbol, ciclisme, atletisme, bàsquet, natació, tennis, pàdel o motocròs.

A més, oferim experiències multiesport personalitzades en les grans ciutats espanyoles. Treballem amb allotjaments de primera categoria (4*/5*) així com amb instal·lacions esportives de màxima qualitat en cada destí. Posem a la disposició dels nostres clients el nostre equip de professionals, motivats i entrenats per a dissenyar l'estada esportiva a mesura de l'equip, i acompanyar i solucionar sobre el terreny qualsevol imprevist que puga sorgir.

Ens encarreguem de tots els aspectes de l'estada: gestió d'allotjament, reserva d'instal·lacions esportives, gestió de trasllats, material d'entrenament (...) estant sempre prop del nostre client perquè la seua única preocupació siga aconseguir les seues metes esportives.

Per a la realització de training camps, tornejos, clinics, partits (...) de futbol, disposem un camp d'herba natural i mesures FIFA situat a Benicàssim, i la Ciutat Esportiva FACSA, situada a 6km que compta amb un camp d'herba natural i tres artificials mesures FIFA, completament equipats amb il·luminació i vestuaris. Mantenim els camps en perfectes condicions al llarg de tot l'any.

També disposem d'un punt de lloguer de bicicletes, tant de muntanya com de carretera d'última generació per als nostres clients cicloturistas, o ciclistes professionals que confien en Intursports Travel Services cada temporada per a gestionar els seus entrenaments d'hivern a les muntanyes de Benicàssim.