696723097

Benicàssim inicia la programació especial pel 9 d’octubre amb balls i jocs populars

08 Octubre 2021

La plaça Constitució i el parc Europa acullen les activitats com a avantsala al Dia de la Comunitat Valenciana

Benicàssim ha iniciat aquesta vesprada la programació especial per a commemorar el Dia de la Comunitat Valenciana. La plaça Constitució i el parc Europa han acollit tallers de balls i jocs populars que serveixen com a avantsala a l'acte central que tindrà lloc demà, 9 d'octubre.

D'una banda, la plaça Constitució ha acollit el taller de balls tradicionals a càrrec de l’Agrupació Folklòrica El Cremaller. Membres de l'agrupació han ensenyat als assistents el ball del Cremaller i alguna jota senzilla com la d'Alfarp. D'altra banda, el parc Europa, enfront del CEIP Palmerar, ha acollit jocs populars de fusta per al gaudi dels menors.

Quant a la commemoració del 9 d'octubre, el dia de la Comunitat Valenciana tindrà lloc la tradicional cercavila que comptarà amb la participació de les reines de les festes, Carla Soriano i María Eixau, les dames Andrea Martí, Alicia Pallarés i Emma Badenes, així com les autoritats municipals encapçalades per l'alcaldessa, Susana Marqués, la colla de Dolçainers i Tabaleters, Gegants i Cabuts, l’Agrupació Folklòrica El Cremaller i la Unió Musical Santa Cecília de Benicàssim. La cercavila començarà a les 11.30 hores en la plaça de les Corts Valencianes i al migdia tindrà lloc l'acte institucional en la plaça País Valencià.

Benicàssim, 8 d’octubre de 2021

Galeria de fotos