Benicàssim aconsegueix un nou distintiu d’accessibilitat

13 Febrer 2022

La Plataforma Representativa Estatal de Persones amb Discapacitat Física (PREDIF) i Turisme Comunitat Valenciana reconeix l'accessibilitat de la Info Tourist de la Casa Abadia

Benicàssim, 13 de febrer de 2022

Benicàssim summa accessibilitat als seus recursos turístics amb el nou distintiu de Turisme Accessible per a la Tourist Info de la Casa Abadia atorgat per la Plataforma Representativa Estatal de Persones amb Discapacitat Física (PREDIF). Com explica la regidora de Turisme, Cristina Fernández, “la nostra participació en el Programa de Turisme Accessible de la Comunitat Valenciana 2021-2025 ha sigut clau per a aconseguir aquest reconeixement i a Benicàssim treballem per la millora en l'accessibilitat de les nostres instal·lacions i serveis turístics perquè els qui ens visiten no es troben cap barrera”.

Com indica l'alcaldessa, Susana Marqués, “treballem de manera constant per a eliminar les barreres i aconseguir que el nostre municipi siga accessible i inclusiu, per això totes les nostres accions estan encaminades a aconseguir l'objectiu que Benicàssim siga model de destinació turística atractiva, amable i inclusiu per a tots”.

Dins de les actuacions dutes a terme per a la millora de l'accessibilitat de l'oficina de Turisme de Benicàssim s'inclou un taulell d'atenció al públic que permet a les persones amb dificultats auditives, millorar la interlocució amb el personal de turisme a l'hora de rebre informació.

L'oficina de turisme també s'ha adaptat per a permetre la total mobilitat de les persones que es desplacen en cadira de rodes. També s'ha adequat la il·luminació, retolació i senyalització, sent aquests alguns dels elements amb els quals compta la Tourist Info de la Casa Abadia de Benicàssim i que li ha fet mereixedor d'aquest nou distintiu, que se suma a altres reconeixements de qualitat dels serveis que presta el municipi.

Qualsevol usuari pot consultar la informació sobre les condicions d'accessibilitat del servei turístic de Benicàssim, a través del codi QR instal·lat a la porta d'accés de l'oficina de turisme del Carrer Sant Tomàs.

Galeria de fotos