696723097

Benicàssim combat la bretxa digital formant als majors en l’ús de noves tecnologies.

30 Gener 2022

L'oferta del segon quadrimestre de la FPA inclou un taller d'informàtica quant a l’ús dels dispositius mòbils i Internet

Benicàssim, 30 de gener de 2022

L'Ajuntament de Benicàssim, a través de l'àrea d'Educació, acosta les noves tecnologies als majors. L'oferta del segon quadrimestre de la FPA inclou com a novetat el taller d'informàtica que porta el nom ‘Noves tecnologies: dispositius mòbils i Internet’ i té com a objectiu que les persones majors aprenguen a utilitzar de manera correcta dispositius mòbils, conéixer les principals eines de comunicació en línia com l'ús del correu electrònic, videocridades i xarxes socials, i els diferents serveis que ofereix Internet. “Aquest taller té com a objectiu acostar les tecnologies de la informació a les persones majors donant-los els coneixements necessaris per a la seua utilització, contribuint així a l'eliminació de l'anomenada bretxa digital que separa a les generacions actuals”, ha indicat l'alcaldessa, Susana Marqués.

La iniciativa s'emmarca dins del programa anual de tallers que s'organitzen des de la Formació Per a Adults “amb l'objectiu de promoure l'envelliment actiu i dirigit al benestar dels nostres majors”, afig la regidora de Benestar Social, Educació i Majors, Rosa Maria Gil.

En aquest sentit, destacar que el Centre Municipal FPA de Benicàssim continua enguany amb el programa de formació dirigida a persones d'entre 65 i 80 anys els qui a través de continguts interdisciplinaris, treballen en l'alentiment de la deterioració i el manteniment cognitiu, reforçant la memòria, llenguatge, comprensió, raonament, concentració, atenció i també treballen en classes de psicomotricitat.

Per als mesos de febrer a maig, a més del nou taller d'informàtica, la FPA ofereix un total de catorze cursos, que es poden consultar en la web municipal en l'apartat Educació (https://benicassimcultura.es/actividades/talleres-fpa-).

Després del període de renovació de matrícula per als alumnes, continua obert el termini de matrícula per a nous alumnes fins a cobrir totes les vacants. Els tallers començaran la segona setmana de febrer i es prolongaran fins al mes de maig.

Finalment afegir que durant aquest any continuen els programes dirigits a la preparació per a la prova d'accés als cicles formatius de grau superior, per a la preparació per a la prova d'accés en la universitat per a majors de 25 anys, els cursos de valencià així com els cursos de castellà i valencià per a estrangers i els cursos d'alemany, anglés i francés.

Galeria de fotos