696723097

Benicàssim fomenta el turisme familiar durant els mesos de juliol i agost “Benicàssim Kids”

05 Juliol 2022

Benicàssim fomenta el turisme familiar durant els mesos de juliol i agost amb “Benicàssim Kids”

La iniciativa inclou activitats en la zona del Eurosol, Torre de Sant Vicent i parc del Trenet

Benicàssim, 4 de juliol de 2022

L'Ajuntament de Benicàssim, a través de la Regidoria de Turisme, fomenta el turisme familiar durant els mesos de juliol i agost amb “Benicàssim Kids”. La iniciativa de dinamització turística inclou tres activitats dirigides als xiquets i xiquetes i que es desenvoluparan en tres espais diferents: al costat de l'Oficina de Turisme de l’Eurosol, Torre de Sant Vicent i Parc del Trenet. “Benicàssim compta amb el segell de Municipi Turístic Familiar de Aturfam, (Associació de Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana), formant part del Club de Producte de Turisme Familiar, i des del consistori treballem en la promoció i foment del turisme familiar confeccionant un programa d'activitats de qualitat i atractiu per als més xicotets de la casa”, ha indicat l'alcaldessa, Susana Marqués.

Dins del ventall d'activitats d'animació infantil, la iniciativa “Benicàssim Kids” inclou tres propostes en les quals els menors poden participar de manera activa. Com ha explicat la regidora responsable de l'àrea, Cristina Fernández, “després del bon acolliment de les propostes desenvolupades en Torre de Sant Vicent i Parc del Trenet durant la passada temporada, enguany vam sumar una activitat de titelles al costat de l'oficina de Turisme de l’Eurosol amb l'objectiu de dinamitzar aquesta zona de costa durant les vesprades del dijous de juliol i agost”.

Així, la programació comença aquesta mateixa setmana i els dimarts serà el torn de “El Tresor de la Torre de Sant Vicent”, un joc en el qual, a més de conéixer la història i característiques de la Torre de Sant Vicent, els participants es divertiran desxifrant els plans per a trobar un valuós tresor i comptaran amb l'ajuda d'una parella de pirates. L'activitat està dirigida a xiquets i xiquetes d'entre 5 i 10 anys, es realitzaran dos passes, a les 18.30 i a les 20.00 hores, i les entrades, a un cost 2,50 euros, es poden adquirir en les oficines de Turisme i en la web de Turisme www.turismo.benicassim.es.

Els dimecres de juliol i agost, Benicàssim Kids contempla l'activitat “El Misteri del Parc del Trenet”, també amb dos passes a les 18.30 i a les 20.00 hores i les entrades a 2,50 euros es poden adquirir en la web de Turisme. En aquest joc, a més de conéixer la importància i evolució del ferrocarril en el nostre municipi, els menors es divertiran desxifrant les pistes per a resoldre un misteriós succés. Per a això, comptaran amb l'ajuda del Cap d'Estació i d'una peculiar passatgera que no descansaran fins a arribar al final de la seua investigació.

Finalment, els dijous de juliol i agost a les 20.00 hores (excepte el 21 juliol) tindrà lloc l'espectacle de titelles: “Carromato d'Històries” al costat de l'Oficina de Turisme Heliòpolis, activitat gratuïta i no requereix inscripció. “Carromato d'Històries” és una proposta dedicada al món dels titelles i abastaran històries d'aventures, comèdia, llegendes gregues o grans clàssics.

Galeria de fotos