Benicàssim obri una nova edició de ‘Benicàssim Activa’

12 Gener 2022

El termini per a presentar el formulari i aconseguir ser seleccionat al programa de tutorització ja s'ha obert i finalitzarà el 18 de març

Benicàssim, 12 de gener de 2022

L'Ajuntament de Benicàssim, a través de l'àrea de Promoció Econòmica i Ocupació, i amb la col·laboració de Coworking Dinamic, impulsa una nova edició del programa d'acompanyament a emprenedors Benicàssim Activa, amb l'objectiu d'oferir a les persones amb idees de negoci, informació i eines de qualitat perquè puguen emprendre i consolidar el seu projecte a Benicàssim.

Com comenta l'alcaldessa, Susana Marqués, “Benicàssim és una terra de persones emprenedores i des de l'Ajuntament continuem, un any més, duent a terme polítiques actives que creen en el talent i fomenten l'emprenedoria”. Benicàssim Activa és un programa en el qual, durant sis mesos, es presta suport especialitzat i acompanyament als emprenedors en la materialització dels seus projectes tutoritzats per professionals ja consolidats i experts en diferents àrees empresarials, “que els ofereixen assessorament des de la seua proposta inicial per a portar-les a un altre nivell, mitjançant els coneixements i eines que cadascuna d'ells necessite, per a garantir la seua correcta entrada i implantació en el mercat, oferint eines que permeten el fiançament”, ha continuat l'alcaldessa. Benicàssim Activa va començar en el 2019 i en data de hui continuen en marxa el 80% de les iniciatives.

El programa consisteix a seleccionar a sis emprenedors de tots els que s'inscriguen en la present edició i ajudar-los a desenvolupar els seus projectes, per a aconseguir que les seues idees puguen materialitzar-se en un negoci i amb potencial creixement en el municipi de Benicàssim.

El termini per a presentar el formulari i aconseguir ser seleccionat al programa de tutorització ja s'ha obert i finalitzarà el pròxim 18 de març. Les idees de negoci o projectes es presentaran a través de la web www.benicassimactiva.com.

Com ha detallat la regidora responsable de l'àrea, Vanessa Batalla, la selecció dels projectes es realitzarà, en una primera fase, per part d'experts en l'àmbit de l'emprenedoria de reconegut prestigi, “que preseleccionaran fins a un màxim de 10 propostes, avaluant i valorant les propostes conformement als criteris de viabilitat tecnicoeconòmica de la idea, l'originalitat del projecte, la implementabilitat i impacte de la idea i el caràcter innovador”. En una segona fase de selecció, els projectes proposats pel jurat d'experts es valoraran per part de representants de l'Ajuntament i del Coworking Dinamic de Benicàssim mitjançant entrevista personal individualitzada als diferents emprenedors “considerant la fonamentació sobre la implantació de la iniciativa a Benicàssim, el grau de compromís de l'emprenedor amb el programa i la disponibilitat de l'emprenedor per a completar la programació de les accions formatives i tutories grupals i individuals”, ha finalitzat Batalla.

Galeria de fotos