696723097

Black Friday a Benicàssim. No et perdes les nostres propostes més avantatjoses!

16 Novembre 2021

El Black Friday arriba a Benicàssim. Presta molta atenció als importants descomptes que pots obtindre si contractes aquests dies allotjaments, paquets o activitats a Benicàssim, serveis dels quals podràs gaudir des del moment de la contractació fins al 30 de juny de 2022.

Del 27 al 29 de novembre en el nostre portal podràs contractar tota classe de serveis (allotjament, activitats, paquets…) amb descomptes que oscil·len entre el 5% i el 8%.

En concret, si contractes un dels nostres paquets o només allotjament, el descompte ascendeix a un 8% i si et decideixes a contractar una de les nostres activitats, obtindràs un descompte del 5%.

En tots dos casos, el descompte és vàlid si contractes el paquet, l'allotjament o l'activitat per a abans del 30 de juny de 2022.

La mecànica per a realitzar la reserva és l'habitual: tries el servei desitjat, selecciones les dates (sempre abans del 30 de juny de 2022) i apliques el codi promocional BENICASSIM-BLACKFRIDAY21. Automàticament, el sistema recalcularà el preu de la reserva i abonaràs el preu amb el descompte.

Perquè el Black Friday va més enllà dels productes tecnològics o la roba, arriba també al teu temps d'oci. Gràcies a les excepcionals característiques del clima de Benicàssim, podràs gaudir de la teua estada amb bon temps (quasi segur).

Fins pots aprofitar algun dels ponts o sorprendre la teua parella per Sant Valentí. Si et fixes, trobaràs alguns dels nostres paquets o activitats molt adequades per a l'ocasió. Ací ho deixem.

Amb BENICASSIM-BLACKFRIDAY21 pots reservar la teua estada i programar les teues activitats per Setmana Santa i Pasqua, per a viatges en parella, amb amics o en família. En la nostra web trobaràs una variada oferta que segur s'adapta a les teues necessitats.

No deixes passar aquesta proposta i avança't per a reservar la teua estada a Benicàssim (fins al 30 de juny de 2022) els dies 27, 28 i 29 de novembre i obtindràs interessants descomptes.