El mercat setmanal de Benicàssim torna al bulevard a partir del pròxim dijous 23

18 Desembre 2021

L'Ajuntament ha realitzat totes les millores necessàries perquè el mercat torne de nou al bulevard

Benicàssim, 18 de desembre de 2021

El mercat setmanal de Benicàssim es traslladarà de nou al bulevard a partir del pròxim dijous 23 de desembre. L'equip de govern i tècnics municipals han mantingut aquesta setmana una nova trobada per a acabar de perfilar el trasllat dels llocs del mercat setmanal “perquè, després de les obres escomeses en el recinte, el mercat puga acostar-se el més possible a la ubicació original, mantenint al seu torn les mesures i requisits sanitaris exigits en aquests moments”, ha indicat l'alcaldessa, Susana Marqués.

La nova ubicació triada és el bulevard, al costat del passeig Pérez Bayer, “i no sols compta amb tots els informes favorables dels tècnics municipals, sinó que a més la ubicació triada ens permet donar compliment a una petició dels propis mercaders, sent alhora una mesura ben acollida pels usuaris”, ha comentat la regidora de Mercats, Vanessa Batalla.

Recordar que va ser al maig del 2020 quan la situació provocada per la Covid-19 va obligar l'ajuntament a buscar un nou espai que albergara el mercat setmanal, per això va ser traslladat de manera extraordinària a l'avinguda Joan Carles I.

El mercat setmanal se celebra els dijous en horari de 8.00 a 14.00 hores i alberga una àmplia oferta de llocs d'alimentació, roba, calçat, parament i complements, atraient a veïns de Benicàssim i visitants d'altres municipis.

Galeria de fotos