696723097

Teatre

RAFAEL ÁLVAREZ, EL BRUJO PRESENTA LOS DIOSES Y DIOS

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

15€

Fitxa artística: Rafael Álvarez, el Brujo, com a actor solista; música en directe: Javier Alejano

Duració: 100 min

Idioma:

No recomanada per a menors de 16 anys

Data15-07-2022
Horari23:00

Duració: 100 min
Fitxa artística: Rafael Álvarez, el Brujo, com a actor solista; música en directe: Javier Alejano

Argument: Reflexió lliure a partir de l’obra Amfitrió, de Plaute. Los dioses y Dios és un recorregut sorprenent, emocionant i còmic per la mitologia o mitologies a les quals s'aferra l'ésser humà quan aguaita per l'abisme de les coses desconegudes. Dilucidar el misteri de la vida és l'anhel incessant de tota saviesa. De moment no hi ha ciència que puga il·luminar l'origen desconegut, o la destinació final de l'existència. Per això existeix l'art, la metàfora, el conte, el teatre, el relat.

Companyia: Rafael Álvarez és un actor i dramaturg espanyol d'origen cordovés, més conegut pel sobrenom artístic d’El Brujo.
Titulat per la Reial Escola Superior d'Art Dramàtic, la seua activitat va començar quan tenia només 20 anys amb El juego de los insectos, estrenada en 1970. Des de llavors, Rafael Álvarez s'ha dedicat a l'actuació, la producció i el món del teatre en general.
En 1988 funda la companyia Pentación, SA, al costat de noms com José Luis Alonso de Santos, Gerardo Malla i Jesús Cimarro, i també la seua pròpia productora, El Brujo, SL, amb unes obres que es mantenen programades amb molta assiduïtat.
Aquest actor i productor també ha participat en diverses pel·lícules (Juncal, Brigada Central...) i ha rebut premis tan destacats com el Premi Canal Sur al Millor Espectacle Teatral 2000 i XIII Premi Nacional de Teatre Pepe Isbert, entre molts altres.

Altres esdeveniments que et podrien interessar