696723097

Teatre

GUILLEM ALBÀ & LA MARABUNTA PRESENTA JALEIU

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

3€

Fitxa artística: Creació, Direcció i Interpretació: Guillem Albà; Músico: Edgar Gómez, Àlvar Monfort, Albert Comaleras, Martí Soler, Luisma Villegas, Irene Garcés; Direcció Musical: Albert Comaleras; Composición Musical: Guillem Albà & La Marabunta

Duració:

Idioma:

Apta per a tots els públics

Data21-07-2022
Horari20:00

Públic familiar

Argument: Guillem Albà i els sis músics de la Marabunta ens conviden a una festa d'humor, ritme i diversió.
Guillem Albà, un dels millors pallassos del moment, plena els escenaris amb la gira de JALEIU. Un espectacle que fa esclatar de riure a tothom i on ens mostra la seua particular manera de fer de la vida un joc.

Un xou vitalista, ple d'humor, amb música en directe i sobretot amb molt JALEIU. Riguem tinguem l'edat que tinguem. Riguem per a curar-nos. Riguem per a demostrar que totes i tots som iguals. Riguem ben fort, per a sentir-nos immortals. Riguem per a demostrar que val la pena viure. I compartim aquesta estona celebrant que ara som ací. Fem que hui siga un dia especial. I demà. I despús-demà. No parem de fer planazos, perquè no hi ha una altra opció que passar-ho bé i muntar un bon JALEIU.

Companyia: M'agrada actuar. Soc feliç. Mentre actue, és l'únic moment que res em fa mal. Ni dolor d'esquena, ni mal de cap. Això només em passa actuant (o també en l'aigua). Encara no he actuat mai dins de l'aigua però, no sé què passaria.

Sobretot actuar, però a part... dirigir, escriure, crear espectacles. Pensar idees. Imaginar qualsevol cosa. Ja siga per a fer riure (la majoria de vegades) o per a emocionar i buscar un moment poètic i bonic. Un amic em va dir que la paraula que em defineix en aquest món artístic és CURIÓS. Tindre curiositat. No ho havia pensat però a poc a poc he vist que potser sí. M'agrada provar, provar i provar. Mesclar-me amb gent, crear. Què passa si ens ajuntem i provem de fer alguna cosa junts? I fer-ho.

Altres esdeveniments que et podrien interessar

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

Teatre Municipal Francesc Tàrrega