696723097

Teatre

TEATRE INFANTIL – LA TETA CALVA “HAY UNA SIRENA EN MI SALÓN”

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

3€

Fitxa artística: Autoria i direcció: María Cárdenas y Xavo Giménez; Intérpretes: Xavo Giménez, Cotu Peral

Duració: 55 min.

Idioma:

Apta per a tots els públics

Data04-09-2022
Horari20:00

Argument: Aquesta és la història d'un pare i la filla. Un pare que cuida la filla perquè no li passe res. I una filla que només vol que li passen coses. “La meua filla Marina no pot caminar perquè és una sirena.”

Marina és una xiqueta que no pot caminar. Però li encanta nadar. Des que va nàixer, son pare la du d'ací cap allà: amb la cadira penjada de les espatles, fent peus de gegant... Fins que un dia la du a la piscina. Una sirena en el salón està basada en la història real de Valentina, una xiqueta de set anys amb AME (atròfia muscular espinal), una estranya malaltia que li impedeix caminar. Però ella està plena de força per a escabussar-se en la piscina de la vida amb un salt de tirabuixó.

Companyia: La Teta Calva naix en 2014 de la unió de María Cárdenas i Xavo Giménez. Dos creadors amb un llarg recorregut teatral: l’un, en la interpretació, la direcció, dramatúrgia i l'escenografia. L'altra, en l'escriptura i la fotografia teatral. L'equip creatiu La Teta Calva es mou amb desimboltura per territoris escènics i visuals fins a topar-se de cara amb alguna paret imaginària.

Altres esdeveniments que et podrien interessar