696723097

Teatre

TEATRE INFANTIL – TEATRO PAN PRESENTA LAVANDAIE DI NUVOLE

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

3€

Fitxa artística: con Cinzia Morandi y Mónica Ceccardi; visiones y escenas Antonio Catalano Ideas susurradas Gabriella Delmonte y Sissy Lou

Duració: 40 min.

Idioma: Sense text

Especialment recomanada per a la infància.

Data11-02-202411-02-2024
Horari17:0018:30

Espectacle nascut de la trobada pirotècnica entre Antonio Catalano

Aforament limitat
Idioma: sense text
Duració: 40 min.

Argument: I si un rierol fora una música antiga? I si un vent fora capaç d'emportar-se els nostres pensaments foscos i poguera llavar-nos l'ànima?
Dues bugaderes a la vora d'un rierol imaginari entre jocs i degotejos tendixen la seua roba com si foren núvols.
Núvols que es tornen animals, arbres, universos, sabent que el destí d'estes blanques criatures és la mar que, com una gran mare, les acollirà amb la tendresa i l'alegria d'un retorn a casa on tot va nàixer.

Companyia: Des de 1975, Lugano és la seu estable de les activitats del Teatre Pa, que s'ha convertit en una important realitat artística i cultural a la ciutat.
Actors, directors i autors es reunixen per a crear nombrosos projectes teatrals i educatius sobre temes universals com el racisme, la solidaritat i el respecte al medi ambient, oferint a xiquets i joves estímuls diferenciats. La principal característica és que sempre ha estat dirigit a joves i molt joves, intentant en qualsevol cas traspassar els límits dels grups d'edat i per tant implicar també el públic més adult.

Altres esdeveniments que et podrien interessar