696723097

Teatre

CIA LEAMOK PRESENTA HANLE

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

3€

Fitxa artística: Dramatúrgia i direcció Roberto Hoyo; Intèrprets: L. Carlos Gómez i Roberto Hoyo

Duració: 60 min.

Idioma: Castellà

No recomanada per a menors de 16 anys

Data31-03-2024
Horari19:00

Una versió més que lliure de Hamlet
Millor espectacle per a adults en la Mostra de Teatre d’Alcoi 2022.

Companyia: Leamŏk és una plataforma artística de València fundada per Roberto Hoyo i Sofía Zaragoza a la fi de 2019. Ara com ara, es defineix com jove companyia de teatre, premiada per la Fundació SGAE pel seu primer espectacle, però l'objectiu a curt o mitjà termini és ampliar l’espectre professional a altres disciplines artístiques com la il·lustració, la fotografia, el disseny gràfic i la música urbana, entre altres. Els dos fundadors estan influïts per moviments culturals joves com el hip hop, el trap i el moviment dobe.

Argument: La cultura d'Internet, la urbana i la japonesa es combinen per a dinamitzar aquesta versió lliure del Hamlet de Shakespeare.

Ángel no ha tingut molta sort en la vida, però això no té per què impedir-li arribar a on vol. Cal sacrificar molt per a reeixir; una vegada ho entens, no és tan difícil. Només pots confiar en tu mateix. Cal sacrificar molt per a reeixir, però val la pena. Ara que ens manipulen a través d'Internet, només es pot confiar en un mateix.

Tant musical com estèticament, ens servim del trap per a contar aquesta història i representar aquest moviment cultural que tant ha influït els mil·lennistes i en la generació Z. Per a aconseguir un ritme i un estil impetuós fem ús d'elements d'arts marcials com l'aikido.

Altres esdeveniments que et podrien interessar