696723097

Dansa

DANSA INFANTIL 10&10 – NARVÁEZ, RUNDE, SANZ PRESENTAN VIVO VIVALDI

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

3€

Data28-04-2024
Horari18:30

Idioma: sense text
Duracion: 50 min
Fitxa artística: Autoria i direcció: 10&10, Narváez, Runde, Sanz; Intèrprets: Alberto Almazán, Luis Carlos Cuevas, Inés Narváez, Mónica Runde, Elisa Sanz, José Luis Sendarrubias, Gonzalo Simón, Irene Vázquez.

Companyia:
Narváez, Runde i Sanz compartim creacions, residències d'investigació i diversos projectes d'arts escèniques, arts vives, arts plàstiques… Les articulem totes i arribem a construir des de diversos llocs unes dramatúrgies que ens ressonen i ens ajuden a construir el pont amb l'audiència.
El temps ens persegueix, com a concepte i com a centre de moltes d'aquelles. Simplement l’escoltem li donem el lloc que ens demana; aquest projecte requereix temps i diverses fases.
Ens vam donar el temps fa mesos i ens vam adonar que la particularitat de ser tres dones creant, de tres generacions diferents, generava en el nostre treball unes coincidències i unes friccions que fa d'aquell una cosa que es troba en l'abstracció per moments, en el surrealisme en d’altres, i qui sap a on més ens durà.
10 & 10 treballa en dramatúrgies visuals que generen diversos plans de creació on cap d'ells és més important que l'altre i on l'origen de la creació pot trobar-se en qualsevol d'ells.

Argument: Portem l'espectador de la mà a través d'un viatge que comença en la foscor, allà on habiten els monstres, fins a la llum plena de vida, alegria, joc, ball i companys de viatge.
Vivo Vivaldi és acte escènic creat per a tots els públics que ens submergeix en el món de Vivaldi des d'una perspectiva contemporània i una creació escènica multidisciplinària.
Volem viure Vivaldi des de les emocions i els llocs que li van inspirar l’obra; sentir els canvis d'estacions a través de la seua música (de l'hivern a la primavera en un joc d'inversió de les estacions), el moviment i les accions plàstico-escèniques.

Altres esdeveniments que et podrien interessar