Dansa

DANSA INFANTIL – ARACALADANZA PRESENTA LOOP

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

3€

Data07-07-2022
Horari20:00

Premi Fetén 2022 al millor espectacle de dansa

Duració: 52 min

Fitxa artística: Idea i direcció: Enrique Cabrera; Coreografia: Aracaladanza; Intèrprets Carolina Arija, Jorge Brea, Raquel de la Plaza, Jonatan de Luis, Aleix Rodríguez i Jimena Trueba

Argument: Aracaladanza entra en Loop amb una successió de moments que qüestionen els límits de l'escenari a la recerca de la seua màgia i amb l'ambició d'alliberar la imaginació d'espectadors de totes les edats.
Què queda després dels aplaudiments d'una funció, just quan cau el teló? Què queda després d'una funció i només una “llum de treball” il·lumina l'espai? Qui arreplega i ordena i neteja l'escenari? Com és un escenari buit? Què succeeix llavors?
Loop és un escenari com un llenç en blanc. Teatre dins del teatre. Dansa dins de la dansa.

Companyia: Des de 1995, Aracaladanza comparteix amb el públic un univers fascinant, des de la mirada de qui, a través de la imaginació i de la dansa, està convençut que la màgia transforma de manera màgica la realitat.
Fantasia, imaginació i màgia són els ingredients essencials d'Aracaladanza, companyia de dansa contemporània madrilenya amb un treball rigorós que ha sigut reconegut amb el Premi Nacional de Teatre per a la Infància i la Joventut 2010.
El treball pioner fet a Espanya per la companyia dirigida per Enrique Cabrera s'ha convertit en referent europeu de qualitat. Però el reconeixement que més interessa Aracaladanza és el privilegi de fascinar un públic essencial per al present i el futur de la dansa espanyola.

Altres esdeveniments que et podrien interessar