Dansa

DANSA INFANTIL, CIE MARC LACOURT PRESENTA LA SERPILLERE DE MR.MUTT

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

3€

Data26-02-202226-02-2022
Horari17:3019:00

Edat: +4

35 min
Aforament limitat
Fitxa artística: Posada en escena, coreografia, interpretació: Marc LACOURT

Argument: El coreògraf Marc Lacourt ama crear històries donant vida a objectes que tan prompte poden eixir d'un racó com d'un armari o d'una caixa, i així mostrar els seus contorns. Alguns fan un pas avant, tracen una dansa i, sota la llum dels focus, es converteixen en les estreles de la pista. Així doncs, el pal de fregar de Monsieur Mutt ens convida a seguir les petjades de la història de l'art, la delicadesa del gest, el plaer de la dansa amb la complicitat dels xiquets.
Companyia: Marc Lacourt es forma professionalment com a pedagog de l'esport (Llicenciatura en Ciències i Tècniques de les Activitats Físiques i Esportives). La seua formació en dansa transcorre de la mà dels coreògrafs Toméo Vergès, Pierre-Johan Suc i Magali Pobel (Cie Androphyne) i Laurent Falgueiras. Des de 2012, col·labora i balla amb Ambra Senatore, amb qui crea John i Un terzo notamment.
Paral·lelament a la seua experiència de ballarí, intervé en nombrosos tallers amb xiquets i adolescents, en col·legis i en escoles d'art.

ESPECIALMENT RECOMANADA PER A LA INFÀNCIA

Altres esdeveniments que et podrien interessar

Teatre Municipal Francesc Tàrrega