696723097

Dansa

DANSA INFANTIL – LA COJA DANSA PRESENTA EL CONTE DE PERSÈPOLIS

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

3€

Data11-12-2022
Horari18:30

Fitxa artística: Creació i direcció: Tatiana Clavel i Raúl León; Interpretació i coreografia: Paula Romero, Inka Romaní i Julia Zac; Direcció de moviment: Santi de la Fuente

Companyia: La Coja Dansa naix en 2004 i des de llavors ha apostat sempre per un llenguatge vacil·lant en què la majoria de les preguntes queden en l'aire.
Experts en l'ús de l'audiovisual com a element dramatúrgic i en la creació de xicotets mons plens de matisos, les seues peces busquen una forma que aculla la incertesa i ho fan amb resultats estètics exquisits de gran impacte emocional.
Tatiana Clavel i Santi de la Fuente dirigeixen aquesta companyia que ha visitat Portugal, Alemanya, Egipte, el Brasil i França, i ha recorregut tot Espanya.

Argument: Una història de ciència-ficció per a imaginar mons alternatius. Dues xiquetes de diferents planetes troben el llibre de Persèpolis, de Marjane Satrapi. La lectura els generarà preguntes sobre la situació de les dones en la Història. A partir d'ací, ambdues emprendran un viatge per l'espai i el temps que els durà a trobar-se en un punt comú. Amb El conte de Persèpolis, La Coja Dansa vol retre homenatge a les escriptores de ciència-ficció que amb les seues obres literàries han qüestionat, des dels marges, l'estatus de les dones i les constants pèrdues de drets. Un muntatge d'extraordinària bellesa amb un ritme adequat per a les àvides mirades de la infància. Una peça on conflueixen el còmic, la dansa, el videomapatge i el cinema amb uns resultats sorprenents.

Altres esdeveniments que et podrien interessar