696723097

Música

FRANZ SCHUBERT FILHARMONIA PRESENTA EL TRENCANOUS DE TXAIKOVSKI

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

3€

Fitxa artística: Franz Schubert Filharmonia; Krzysztof Wisniewski, concertino-director

Duració:

Edat:Apta per a tots els públics

Data30-12-2023
Horari18:30

Repertori
L.V.Beethoven: Septet,op.20
P.I. Txaikovski: El Trencanous (Suite), op. 71a

El Septet de Beethoven i la Suite del Trencanous de Txaikovski són dues obres icòniques del repertori que comparteixen la seua passió per la bellesa melòdica i fascinants elements virtuosos. Tot i que pertanyen a diferents èpoques i estils, en aquestes obres Beethoven i Txaikovski van captivar l'oient a través d'una riquesa musical directa i lluminosa.

Fitxa artística: Franz Schubert Filharmonia; Krzysztof Wisniewski, concertino-director

Krzysztof Wisniewski, concertino-director
Naix a Polònia al si d’una família de músics, sent el seu pare el seu primer professor. Prossegueix els seus estudis amb Oscar Ruppel, alumne directe d’Eugéne Ysaye. Es gradua a l’Acadèmia F. Chopin a Varsòvia a la classe de Krzysztof Jakowicz i Oleg Krysa.

Treballa a l’Orquestra de Cambra de Varsòvia i també a la Filharmònica de Cambra Polonesa, amb la qual realitza nombroses gires per tot el món. Des del 1991 fins al 2009 és Ajudant de Concertino de l’Orquestra Simfònica de Castella i Lleó.

Franz Schubert Filharmonia
La Franz Schubert Filharmonia ha gaudit des dels seus inicis d’una gran rebuda per part del públic, tant per la seua qualitat artística com per la rellevància dels seus programes.

Formada per una nova generació dels millors músics del país que actuen sota la inspirada direcció de Tomàs Grau, director titular i artístic des dels inicis, la formació ha col·laborat amb grans solistes.

La Franz Schubert Filharmonia desplega les seues temporades d'abonament a Barcelona, Tarragona i Lleida, i té l’honor de ser, des de l’any 2009, l’orquestra resident del Vendrell, vila natal del gran mestre Pau Casals.

Altres esdeveniments que et podrien interessar