Teatre

KAMIKAZE PRODUCCIONES PRESENTA – BARBADOS EN 2022

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

9€

Fitxa artística: Text i direcció: Pablo Remón; Intèrprets: Fernanda Orazi i Emilio Tomé; Il·luminació: David Picazo; So: Sandra Vicente; Vestuari: Ana López Cobos

Duració: 70 min.

Idioma: Castellà

No recomanada per a menors de 16 añys.

Data23-04-2023
Horari19:00

Argument: Dos actors narren la història d'una parella. A vegades, es posen d'acord: ho fan amb humor, amb estranyesa, amb goig. Juguen. Altres vegades, es contradiuen, inventen, enfosqueixen, menteixen. A vegades, són la parella; unes altres, no. Ells són, al seu torn, una altra parella. Amb la seua part de combat, amb la seua part d'aventura, amb la seua part d'amor.
Barbados en 2022 parteix d'una obra anterior, Barbados, etcétera, i és una ampliació i una relectura d'aquella obra: els mateixos actors, Emilio Tomé i Fernanda Orazi, diferents texts, diferent posada en escena i escenografia; la idea és reescriure l'obra cada cinc anys, de manera que estiga permanentment viva.

Companyia: Kamikaze Producciones naix l'any 2000 com un projecte d'emprenedoria especialitzada en la creació i producció d'espectacles per a teatre, cinema i televisió. Aquesta nova productora canalitza les inquietuds creatives dels seus fundadors, Miguel del Arco i Aitor Tejada, tots dos amb una llarga trajectòria professional com a actors i guionistes de cinema i televisió, així com en la direcció i producció d'espectacles.
La família es consolida amb un envejable elenc de professionals que durant aquestes dues últimes dècades han treballat al costat d'aquesta factoria creativa incansable, i han donat vida a algunes de les produccions més aplaudides de la nostra escena. Gràcies a ells, la labor de Kamikaze Producciones s’ha reconegut amb múltiples premis i guardons.

Altres esdeveniments que et podrien interessar