696723097

Teatre

L’HORTA TEATRE PRESENTA L’ÚLTIM BALL

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

3€

Fitxa artística: Text i direcció: Carles Alberola; Ajud. direcció: Toni Agustí; Actors: Carles Alberola i Alfred Picó

Duració: 70 min.

Idioma: Valencià

No recomanada per a menors de 16 anys

Data15-10-2023
Horari19:00

Actes en commemoració del Nou d'Octubre

Companyia: L'Horta Teatre és una companyia valenciana amb 45 anys de presència en el panorama teatral. Al llarg d'aquests anys, ha fet més de 3.000 representacions, ha produït més de 40 espectacles professionals i ha generat un posicionament artístic i una cultura empresarial recognoscibles per al públic.

Argument: L’últim ball vol ser un homenatge a tants i tants actors i actrius teatrals anònims que, amb els seus espectacles, més enllà de l'èxit o del fracàs, del reconeixement o dels premis, han fet feliç molta gent.
Parla de les coses per les quals val la pena viure, d’allò que de vegades perdem pel camí, de com poder conviure amb l'absència del que ens fa feliç. Parla de com, per un sí o per un no, la vida es converteix en una altra cosa. De l'èxit o el fracàs, les dues cares de la mateixa moneda. I de com tenim a les mans el timó per a refer contínuament la nostra vida.
L’últim ball parla del plaer d'actuar, de viure les coses per primera vegada, de jugar com jugàvem quan érem xicotets, i encara no ens havíem posat la cota de malla per a protegir-nos del món.
És un espectacle d'humor. Divertit. Creat per a fer riure. I plorar, com no. Si no plores, no pots valorar el fet de riure. Un espectacle per a viure més intensament a pesar que només siga per un instant.

Altres esdeveniments que et podrien interessar

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

Teatre Municipal Francesc Tàrrega

Teatre Municipal Francesc Tàrrega